Gå til hoved-indhold
Opti-joller i Herslev SejlklubSejlklubber

Klubformand: Medaljer gør det ikke alene

Som formand for en lille breddeorienteret sejlklub, sidder man med fornemmelsen: Så galt kan det for pokker ikke være, når kontroverserne mellem KDY og DS rulles ud på baadmagasinet.dk, minbaad.dk og på sporten.dk (Berlingske), skriver Ole K. Hansen, der her fortæller om hvad man gør i Herslev uden ballade.

 

Af Troels Lykke |

Af Ole K Hansen, formand, Herslev Strand Sejlklub

Personligt har jeg ingen mening om sagen mellem KDY og Sejlunionen.

Men i Herslev Strand Sejlklub er vi rigtigt glade for støtten fra Dansk Sejlunion, bl.a. i forbindelse med vor certificering som Ungdomsvenlig Sejlklub, tidligere i år.

Det er derfor en fornøjelse at kunne byde sejladschef Steen Wintlev velkommen på søndag, hvor han vil fortælle lidt om DS' indsats for bredden i dansk sejlsport - noget der ligger os meget nær, i vores lille klub.

I den kommende weekend afholder vi Sydfjordsstævne for kølbåde og for joller. Vi er meget stolte over, at jollestævnet har et velfortjent ry for at være suverænt for navnlig B- og C-optimister, der vil prøve evnerne af ved et velorganiseret, afslappet og hyggeligt stævne.

Der spares ikke på præmierne, og det er børnene glade for, hvis alt har drillet og selv madpakken er blevet våd.

Præmier til Sjælland Rundt på Indersiden

Søndag er der præmieoverrækkelse med pral for SRPI, Sjælland Rundt på Indersiden, der må være Danmarks mest breddeorienterede sejlads, hvor tursejlere i sejl- og motorbåde, samt kapsejlere deltager i stort tal.

De seneste fem år har over 100 både deltaget, og det er igen i år lykkedes for ildsjælene bag sejladsen, at skaffe præmier til alle - inklusiv de mange, der
måtte udgå i søndagens tynde luft.

Ikke de vises sten...

Vi har ikke fundet "de vises sten", men alle interesserede er velkomne på søndag kl. 10:00, for at opleve hvordan sejlsport også kan dyrkes.

Se www.herslevstrandsejlklub.dk og www.srpi.dk (Sjælland Rundt på Indersiden.

Ole K. Hansen

Formand Ole K. Hansen slår et slag for bredden.

content-loader
content-loader
content-loader