Gå til hoved-indhold
Sandsynligheden for, at vi kommer tilbage, er nok meget lille, fastslår Jonas Warrer overfor DR Sporten. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Sandsynligheden for, at vi kommer tilbage, er nok meget lille, fastslår Jonas Warrer overfor DR Sporten. Foto: Troels Lykke

Warrer: Der skal mere på bordet fra Sejlunionen

I næste måned sejles 49-VM på Bahamas, men OL-guldvinderne Jonas Warrer og Martin Kirketerp stiller ikke op for Danmark, skriver DR-Sporten.

 

Af Troels Lykke |

De to er raget uklar med Dansk Sejlunion, som ikke er villige til at give de to sejlere den økonomiske støtte, de mener, de har brug for.

- Vi kan ikke gøre tingene på samme måde, som vi gjorde op til OL i Beijing. Der fik vi kun lige akkurat vores udgifter betalt, og det var så det. Der skal mere på bordet, før det bliver interessant for os at stille op for landsholdet igen, siger Jonas Warrer til DR Sporten.

Uenighederne mellem OL-vinderne og Dansk Sejlunion startede allerede inden tiumfen i Beijing.

Den gang gik kritikken på, at Sejlunionen favoriserede andre sejlere, og Jonas Warrer tror da også, det er det, der ligger til grund for, at Unionen ikke vil give ham og Martin Kirketerp et forbedret økonomisk tilbud.

- Sejlunionen har nogle rigtig gode sponsoraftaler, og har for tiden flere penge, end de har haft nogensinde før. Så derfor går jeg ud fra, at det mere handler om sportslig prioritering fra deres side, siger Jonas Warrer til DR Sporten.

content-loader
content-loader
content-loader