Gå til hoved-indhold
Warrer går nu op i matchrace og int. moth-sejlads og Kirketerp sejler RC44. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Der er plads til de to sejlere på OL-landsholdet ifølge Staal. Warrer går nu op i matchrace og int. moth-sejlads og Kirketerp sejler RC44. Foto: Troels Lykke

Staal: Der findes en løsning for guldvinderne

I Dansk Sejlunion forstår elitechef Michael Staal ikke den kritik, som 49'eren, Jonas Warrer, kom med søndag, skriver dr.dk

 

Af Troels Lykke |

Sammen med sin makker, Martin Kirketerp, stiller Warrer ikke til start ved VM i Bahamas i næste måned - ifølge ham selv blandt andet fordi "der skal mere på bordet, før det bliver interessant for os at stille op for landsholdet igen." 

Jonas Warrer henviser til, at han lige akkurat fik dækket sine udgifter i forbindelse med OL i Beijing i 2008.

Men meldingen om, at økonomien skulle være et problem mellem sejlere og forbund forstår elitechef i Dansk Sejlunion, Michael Staal, ikke.

- Vi har en aftale med Jonas og Martin om, at når de er klar til at sejle igen, så melder de sig under fanerne. Og så er økonomi en af flere ting, vi skal drøfte med dem, og det skal vi finde en rigtig god løsning på, men så langt er vi ikke kommet endnu, siger han til DR Sporten.

Skal nok finde en løsning
Han forstår heller ikke Warrers kritik af, at unionen skulle favorisere andre sejlere, og at en del af den økonomiske uenighed også ligger begravet der.   

- Jeg ved ikke, hvad han sigter til. Om det er vores prioritering mellem elitearbejde og talentudvikling, men det er også noget, vi er nødt til at se på, siger Michael Staal, der uanset hvad godt vil arbejde på at finde en løsning, som alle kan være glade for, skriver dr.dk

- Jeg har en aftale med Team Danmarks direktør om, at hvis Jonas og Martin vil tilbage på banen, så finder vi en løsning - også økonomisk. Vi har flere muligheder, siger Michael Staal og nævner Team Danmarks særlige støttepulje og hjæp til at finde sponsorer og skaffe sejladsrelaterede jobs, som nogle af mulighederne.

Kilde: dr.dk

content-loader
content-loader
content-loader