Gå til hoved-indhold
Juniorbåden er let at håndtere for nye sejlereSejlklubber
Juniorbåden er let at håndtere for nye sejlere.

Juniorbåden igen klubbernes øvelsesbåd?

Den nordenfjordske Rønnerhavnens Bådelaug anskaffer nu to Juniorbåde.

Af Troels Lykke |

 Den nordenfjordske Rønnerhavnens Bådelaug er med  anskaffelsen af to juniorbåde og nedsættelse af Juniorbåds-udvalg aktivt gået ind i indsatsen  for fremmelsen af kendskabet til sejlads, herunder vedligehold, kapsejlads m.m..

Et initiativ som er blevet godt modtaget af Dansk Sejlunion, der fremover vil følge udviklingen, fortæller formand for J-klubben, Verner Vestergaard fra Kerteminde.

J-Klubben, der er specialklub for KDY15KVM juniorbaad, har iifølge formanden altid været af den overbevisning at det ikke var til gavn for bredden i sejlsport at juniorbåden blev afløst  af mere moderne og krævende bådtyper.

J-Klubben vil derfor følge projektet nøje og med Rønnerhavnens Bådelaugs erfaringer, påpege over for andre sejlklubber at tiden nu er inde til at fastholde de mennesker der ikke umiddelbart satser på OL og VM medaljer.

Kirketerp fortæller om sejlads med Hella Joof og andre kendte - tv-program i aften

Seks kendte sejler på 21 dage tværs over Atlanterhavet i 83 fods tidligere Whitbread-jordomsejler. Vi taler med nøgleperson om bord, Martin Kirketerp, der var med fra Gran Canaria til Antiqua. - Hella Joof var satme sjov, siger tidligere Volvo-sejler Kirketerp.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sailing Aarhus vil lave maritim folkefest under Aarhus Festuge

2018 blev året, hvor sejlsporten i Aarhus fik sit store gennembrud. Sommerens succesfulde VM lagde fundamentet, og i de seneste seks måneder er der bygget på med nye, spændende initiativer. Et af de store events i støbeskeen er en maritim folkefest.

 

Links til andre sites