Gå til hoved-indhold
wayfarer på roskilde fjordKapsejlads
Tumult taget under en af de utallige træningsture på Roskilde Fjord. Foto: Søren Svarre, sejlfoto.dk

Bojsen-Møller Sails virker

Wayfarer besætningen Tom og Bjarne Clausen, søn og far fra Roskilde, sluttede sæsonen lige som stærkt, som de begyndte – nemlig med en 1. plads i årets sidste stævne i Hellerup. Besætningen samarbejder nu med sejlmageren Bojsen-Møller.

Af Troels Lykke |

De som på klubplan har fulgt Tom og Bjarne Clausen i Tumult i årets løb vil vide, at der er blevet arbejdet systematisk og entusiastisk med den nye mk4 båd siden første tur i vinter, fortæller Søren Svarre fra Wayfarer-klubben.

Mange ting er blevet afprøvet, fine tunet og udviklet. Bla. har en god dialog med BM sejl uden tvivl båret frugt.

Weekenden bød på perfekt sejlvejr med god vind fra vestlig retning, til tider frisk og varmt for årstiden. Det havde lokket 16 besætninger af huse.

Engelske mester fik bank

2. pladsen gik til Steen Schubert og Kjeld Forchhammer mens Kim Søderlund og Jesper Acton Friis indtog 3. Pladsen – alle fra Farum sejlklub. J.A. Friis har i år vundet det engelske mesterskab.

Kampen i toppen af feltet var uhyre tæt, således skiller 1 point første og anden pladserne samt anden og tredje pladserne. Top tre blev først afgjort i sidste sejlads.

Vintersejlads i Farum og Roskilde

Selvom efteråret trænger sig på, og snart vinteren, så går Wayfarernen dog ikke i vinter-mode. Der sejles ugentlig vintersejlads i Farum og Roskilde sejlklubber.

Kapsejladskalenderen er under udarbejdelse, og der skal trænes igennem i foråret for at blive klar til WM i England i juli.

www.wayfarer.dk

content-loader
content-loader
content-loader