Gå til hoved-indhold
Zoom8 holdet i Kaløvig Sejlsportcenter i sidste måned, hvor 34 sejlere deltog. Cheftræner Bo Jarvig og klassekoordinator Thomas Kristensen havde tilrettelagt lejren. Som et særligt initiativ, var lejren åben for deltagelse af klubtrænere med interesse i at udvikle klassen.Kapsejlads
Zoom8 holdet i Kaløvig Sejlsportcenter i sidste måned. Cheftræner Bo Jarvig og klassekoordinator Thomas Kristensen havde tilrettelagt lejren. Andre klubtrænere var også inviteret.

Europajolle-sejlere trodser vinteren i Kaløvig

I sne og blæst afsluttede Kaløvig Sejlsportscenter med Europa-sejlere i weekenden en aktiv efterårssæson med i alt seks træningslejre i forskellige jolleklasser. (opdateret 2.12)

 

Af Troels Lykke |

"Selvom det kræver en stor indsats af forældre og administrationen i Kaløvig, har det været en fornøjelse at have så mange gæster" siger ungdomsformand Michael Vogelius.

Igen var arrangementet gennem et samarbejde mellem Dansk Sejlunion og klasseorganisationerne, som har brugt Kaløvigs faciliteter til sejlads, undervisning og overnatning.

I efteråret har der været travlt. To gange har man lagt faciliteter til for 29'erne, en gang for 34 Zoom8 sejlere og tre gange for Europajolesejlerne som har været op til 35 deltagere.

"Vi synes sejlerne og deres forældre skal føle sig som en del af familien. Derfor arrangerer vi f.eks. allerede fredag aften varm mad for de tilrejsende, som kan hygge sig med de af vore egne forældre, som man efterhånden kender fra kapsejladserne og de mange ture".

I Kaløvig bliver sejlerne indkvarteret i de hytter, som blev opført dengang Kaløvig var Team Danmark Center.

32 dobbeltværelser

Der er i dag 32 dobbeltværelser. Til forskel fra dengang må sejlerne i dag dog selv betale for transport, overnatning og fortæring. Dog hjælper Kaløvig med overnatning til halv pris af daglig takst.

De drivende kræfter i E-jollegruppen har været Jørgen Holm og Finn Beton. Begge drev med stor energi begynderlejren i oktober med fokus på "basics" og de to lejre i november, hvor der blev træner i "fundamentals".

content-loader
content-loader
content-loader