Gå til hoved-indhold
Malerier af Kent Zier.Kort Nyt
Malerier af Kent Zier.

Udstilling i Düsseldorf VAR mindre i år

Vi kan ikke lukke øjnene for det: Selv verdens største udstilling er blevet 9 procent mindre, målt på udlejet areal. Maritim kunstner og OK-sejler Ken Zier, bekræfter udviklingen.

Af Troels Lykke |

Ken Zier, anerkendt maritim kunstner fra Ebeltoft, skriver til minbaad.dk

Jeg har nu været på boot.de hvert eneste år igennem de sidste 9 år, og messen i år er altså den tyndeste i mands minde.

Jeg ønsker på ingen måde at være med til at trække tingene i en negativ retning og der er da heldigvis rigtig mange positive historier at fortælle, hvilket du så også er mand for, tak.

Quorning boats er en af dem, for hvem det går rigtig godt for, som I skriver. Vi er også selv glade for at komme på afdelingen for kunst ( Boot Galeria ) og har indtil nu aldrig oplevet en salgsmæssig dårlig messe.

Her er mandefaldet stort

Når det er sagt så er der altså, rigtig, rigtig mange udstillere der ikke er der i år. Aldrig har jeg set så store "lounge-groups" som i år. 

Vi ser det også i vor egen afdeling BOOT Galeria, hvor min Hollandske agent Galleriet "De Scheepskamer" udstiller mine ting, her er mandefaldet stort.

Samme tendens ses i andre haller. I hal 9 har det Tyske forbunds marine museum den hidtile største udstilling med 2- 3 gamle træbåde bl.a. et stort vikingeskib. De plejer at have en stand på 25 kvm !!! hvorfor mon de i år har 200 Kvm. ?

Vi frygter lidt at mange af de små udstillere af maritim kunst i vor egen hal 7a, ikke kommer næste år, hvis dette år ikke bliver positivt for dem, og så er spørgsmålet om dagene er talte for BOOT Galeria i Dusseldorf.

Ikke lettere hvis naboen dør

BOOT til noget helt specielt er det enorme udbud fra den maritime verden, ALT lige fra den lille Ungarske sejlmager der tror han har gjort århundredets opfindelse til det Nordsvenske turistbureau der udlejer husbåde ud til jægere er at finde her. 

Det er jo netop derfor folk kommer langvejsfra for at besøge udstillingen. Man tror måske så at livet bliver lettere efter at naboen er død.......det gør det ikke.

For vort eget vedkommende i hal 7 ønsker vi ikke at ende med at være 2 eller 3 store gallerier tilbage. Det bliver sgu for kedeligt for publikum.   

Sejlerhilsen

Ken Zier

Ken Zier til venstre på Boot i Düsseldorf med kollega.

www.kenzier.dk

content-loader
content-loader
content-loader