Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Her tjekker Ken Zier sit motiv ud, der blever det samme i et år.

Ken Zier vil male et maleri om ugen fra Ebeltoft Vig - en protest mod travlhed

- Det næste års tid vil jeg male et maleri om ugen fra samme strand, siger den maritime kunstner og OK-sejler, der bagefter udgiver bogen One Man One Beach. Følg ham på nettet.

Af Troels Lykke |

Ken Zier, 44-årig anerkendt kunstmaler  forklarer til minbaad.dk om sit nye projekt:

Lyngsbæk strand i bunden af Ebeltoft Vig.  Det bliver mit omdrejningspunkt det næste års tid hvor jeg har besluttet at male et maleri om ugen fra den samme strand.

En idè der har været undervejs i flere år og som bliver fulgt op af en bogudgivelse ved projektets afslutning i efteråret 2013 med de planlagte 52 malerier.

Projektet er en stille protest imod det forvirrede liv vi mennesker ofte lever. Måske er tiden inde til at genopdage den umiddelbare skønhed i baghaven eller ved din lokale strand.

Følg projektet på www.oneman-onebeach.com og læs mere om ideen bag og baggrunden for at jeg så radikalt har valgt at begrænse min motivverden det næste års tid.

Har I lyst til at vide mere er i naturligvis velkommen til at kontakte mig på 40685662
 

Kunstneren bag projektet :
Ken Zier. En Moderne Marinemaler

Den danske kunstmaler Ken Zier har efterhånden slået sit navn fast som en vigtig international maritim kunstner, der er fast tilknyttet gallerier i en lang række lande.

Ken Zier er født i 1968. Er autodidakt, men har til trods for det været prof billedkunstner siden 1995.

Han har fra barndommen været nært knyttet til det maritime gennem familien der er ivrige sejlere og han er barnebarn af Løkken maleren Wolmer Zier, der også havde forkærlighed for havet i sine motiver.

Ken Zier har i de senere år været stærkt optaget af bestillingsopgaver bl.a. for Hempel for hvem han har været kunstneren bag den traditionsrige Hempel Skibskalender de sidste 3 år.

Desuden har man kunnet se værker af Ken Zier på den meget anerkendte årlige censurerede udstilling for maritim kunst under Royal Society of Marineartist i London.  I år er han i USA også med  på  ”33trd. International Maritime Exhibition”  der foregår på museet Mystic Seaport Gallery.

Nu er han dog klar til i det næste år at lægge energien i projektet ”One Man One Beach” der trods den engelske titel er så lokalt forankret som noget kan blive.

Ken Zier bor i Ebeltoft.

Maleri af Ken Zier.

content-loader
content-loader
content-loader