Gå til hoved-indhold
Team Sehested træne til dagligt i Royal Matchrace Center i Skovshoved. Foto: Mogens HolmgaardKapsejlads
Team Sehested træne til dagligt i Royal Matchrace Center i Skovshoved. Foto: Mogens Holmgaard

Sehested starter nu i USA

TRE-FOR Match Racing med Nicolai Sehested, Jesper Blom, Casper Hjaltelin, Thomas Hedegaard og Søren Secher starter 13. august USA. I Chicago vil holdet forsøge at kvalificere sig til Danish Open på Bornholm.

Af Troels Lykke |

TRE-FOR Match Racing med Nicolai Sehested ved roret starter efterårssæsonen tidligt i år. Holdet skal nemlig, som eneste danske besætning, deltage ved East Coast Trifecta Match Racing Series i USA i august.

Og forventningerne er høje inden det går løs på den anden side af Atlanten.

En tour bestående af tre grade 2 stævner på tre uger i tre forskellige byer. Det er programmet for den amerikanske match race tour.

Første stævne i Chicago 

Så det bliver et tætpakket program for de unge danske match race sejlere, når det går løs i USA allerede fra den 13. august, hvor det første stævne i Chicago starter.

Efter Chicago går turen videre til Detroit for endelig at slutte af i Manhasset Bay, lidt udenfor New York. Konkurrencen bliver hård, men de unge danske match race sejlere tror på succes i USA.

Stor optimisme inden afgang

Udover at de tre grade 2 stævner i sig selv giver muligheden for en stor pointhøst, er der en særlig gulerod ved stævnet i Chicago.

Netop dette stævne er nemlig kvalifikation til Danish Open, som er den professionelle World Tour's eneste stop i Danmark.

Denne ekstra bonus har da også lokket mange af verdens bedste match race sejlere til.

Har trænet hårdt

Men det afskrækker ikke Nicolai Sehested:

"Vi har trænet hårdt op til de her stævner, så vi føler så bestemt klar. For os handler det bare om at komme hjem med så mange point til verdensranglisten som muligt. Men det er klart - vi vil da meget gerne vinde i Chicago, så vi får muligheden for at sejle Danish Open senere i år", siger Nicolai Sehested, er er klar over at der er dygtige sejlere på touren i USA.

Følg TRE-FOR Match Racings i USA:treformatchracing.dk.

content-loader
content-loader
content-loader