Gå til hoved-indhold
Finn 'Beton' Jensen kender Hans Natorp, som han knækkede en mast sammen med sidste år i en X-79er under Two Star-sejlads i Århus mod Samsø. Foto: Troels LykkeSejlklubber
Finn 'Beton' Jensen og Hans Natorp knækkede en mast sammen med sidste år i en X-79er under Two Star-sejlads i Århus mod Samsø. Foto: Troels Lykke

Finn 'Beton" Jensen: Stem på Hans Natorp

Kulttræner Finn 'Beton' Jensen fra Århus, så meget gerne at 45-årige Hans Natorp blev Sejlunionens næste formand. "Det vil være sundt med fornyelse," siger Finn 'Beton' Jensen i et interview med minbaad.dk

Af Troels Lykke |

Der er formandsvalg 20. marts på Nyborg Strand. To personer stiller op, 58-årige Hans Vengberg og 45-årige Hans Natorp.

Kraftcentertræner i Århus, Finn 'Beton' Jensen, der har kultstatus i sejlermiløjet, ser frem til en foryngelse og fornyelse på formandsposten i Dansk Sejlunion.

I spidsen skal stå HANS NATORP. Det mener Finn Jensen helt og aldeles. Vi møder ham i Bella Center.

"Sejluninen har behov for en der kan sætte sig for bordenden og lytte og tage stilling. Og jeg ser ham ikke bare som en der vil smide folk ud og ændre al ting. Jeg har sejlet med Hans (Natorp) i Stillehavet og han sætter aldrig skuden på spil, sådan er det også når han udøver ledelse," siger Finn Jensen om Hans Natorp, der til dagligt er ingeniør og har eget firma med it-løsninger.

Deltog i OL i 1988

Hans Natorp, der oprindelig kom fra Sønderborg, har sejlet 470-jolle på OL-niveau og deltog med sin bror i 1988 ved OL. Siden flyttede han til Århus og sejlede og trænede der i blandt andet X-79. Og nu har han været med til at banke ungdomsafdelingen op i Dragør.

"Jeg mødte blandt andet Hans (Natorp), da han for formand for DS-ungdoms-sektor og han lyttede til mig og Anders Kristensen, da vi foreslog Sejlsport til Tiden. Jeg fornemmer Hans er en projektmager, der følger til ting dørs. Jeg kan virkelig anbefale ham, det ville være sundt med noget fornyelse på formandsposten."

Endelig en formand under 50

Om Hans' 45 år siger han.

"Endelig en formand, der ikke er fyldt 50," siger han med et smil.

På søndag i Bella er der debat klokken 13.00 mellem Hans Vengberg og Hans Natorp. Det foregår på Knarr-standen.

Hans Natorp har prøvet tursejlads herhjemme og ude i verden, været træner for unge og har taget til OL i 470-jolle i 1988.

content-loader
content-loader
content-loader