Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Fotos til alle deltagere i Århus Two Star

Pantaenius sørger for nyskabelse i AFI Marine Two Star Race.

 

 

 

Af Troels Lykke |

Med støtte fra forsikringsagenturet Pantaenius er det blevet muligt at få hele sejladsen dækket af en professionel sejlsportsfotograf, fortæller stævneleder Per Asmussen.

På begge etaper vil en stor hurtiggående motorbåd følge feltet og fange action samt dokumentere hvordan Two Star sejlads har tilført sejlsporten en ny dimension.

Motorbåden bliver ført af Torben Olesen, der med sin erfaring og mange nationale og internationale mesterskaber har alle forudsætninger for at placere fotografen netop dér hvor der er mest action under sejladsen.

Efter sejladsen vil alle deltagende både uden beregning få tilsendt en CD med fotos fra sejladsen.

Udover fotos sponsorerer Pantaenius moleøl til alle deltagerne i Ballen Havn.

Sådan er sejladsen - i to etaper

AFI Marine Two Star Race sejles d. 12-13/6 2010 med første start lørdag kl. 09.30. Sejladsen sejles rundt om Samsø i to etaper. Første etape sejles lørdag med start ud for Århus Lystbådehavn,

Nord om Samsø og med mål ud for Ballen Havn på Samsø. Denne etape sejles med omvendt respitstart, så alle både kan forventes at komme i mål omtrent samtidigt.

Anden etape starter ud for Ballen Havn med første start søndag kl. 10.00, Syd om Samsø og slutter ud for Århus Lystbådehavn, så der i alt sejles ca. 65 sømil på de to etaper.

Allerede nu mere end to måneder før sejladsen har AFI Marine Two Star Race modtaget tilmeldinger fra over halvdelen af de 100 både, der er plads til i årets sejlads, så der bliver med sikkerhed ny deltager rekord igen i år.

Tilmeldingen lukkes når tilmelding nr. 100 er modtaget.

Mere info: aarhus2star.dk eller hos Per Asmussen, tlf 2016 7077

content-loader
content-loader
content-loader