Gå til hoved-indhold
Kaare Gudmund Nielsen viser Simrad NSE multifunktions kortplotter frem på udstilling i Nyborg. Foto: Troels LykkeUdstyr
Kaare Gudmund Nielsen viser Simrad NSE multifunktions kortplotter frem på udstilling i Nyborg. Foto: Troels Lykke

Simrads nye multifunktions kortplotter

Robust og multifunktionel. Det er den nye Simrad NSE multifunktions kortplotter med høj opløsning samt klart og læsbart display.

 

Af Troels Lykke |

Simrad NSE multifunktions kortplotter med høj opløsning samt klart og læsbart display. Fuldt kompatibel med SimNet netværk og har indbygget Navionics Platinum søkort over Europa.

NSE serien er tilgængelig med skærmstørrelser i 8 og 12 tommer med flere valgmuligheder til opdeling af skærm for at opnå den bedste præsentation. NSE er et godt valg for den kræsne fritidssejler samt for mindre handelsbåde.

Simrad NSE er konstrueret til at klare de vanskeligste og sværeste marineforhold.

Mange udvidelser

"Produktet har en ekstrem hurtig processor og har indbyggede søkort. Dette er dog bare begyndelsen, eftersom at Simrad NSE giver dig mulighed for at tilføre diverse moduler for at udvide systemet til også at fungere som et ekkolod, eller radar display (HD og bredbånd), AIS modtager, autopilot kontrol, motorovervågning og meget mere," siger siger Kaare Gudmund Nielsen fra simrad-yachting.dk

Alt det kan præsenteres på samme skærm, men flere skærme kan lægges ind i systemet. 

Systemet er enkelt at installere - takket være SimNet/NMEA2000 kompatibiliteten – bare koble en ny enhed til netværket og straks vil NSE genkende og automatisk konfigurere den nye enhed.

Sidste nyt er at du nu kan tilkoble din Autopilot på din NSE.

www.navico.com

content-loader
content-loader
content-loader