Gå til hoved-indhold
Displayet har store tal på 50 mm i højden. Foto: SimradUdstyr
Displayet har store tal på 50 mm i højden. Foto: Simrad

Nyt stort farvedisplay fra Simrad

IS40 farvedisplay fra Simrad har fået større tal og fuld farvegengivelse. Kobles den sammen med en autopilot, kan arrangementet stå alene, men også kobles til større systemer.

Af katrine bertelsen |

Simrad Yachting er kommet på markedet med et nyt IS40 farvedisplay og OP10 autopilot. Instrumenterne kan bruges både til motor- og sejlbåde.

Simrad IS40 har et stort instrument display, der med dens 4,1-tommer skærm er næsten 40 procent større end de fleste traditionelle modeller. Simrad fremhæver skærmens kontrast med nul risiko for kondens, god holdbarhed og læsbarhed i solskin.

Skærmen har store klare tal som kan nå en højde på 50 mm, næsten 10 mm større end de fleste andre displays. Displayet har en flersproget brugergrænseflade, og intuitive menuer, der er nemme at bruge.

Ydermere overholder Simrad nogle branchestandarder som mikro-C stik og daisy-chain, der gør den fysiske installation nem.

Brug displayet sammen med en autopilot

Simrad IS40 kan kædes sammen med en autopilot OP10, så sejlere kan skifte fra manuel styring til auto ved et tryk på en knap. OP10 understøtter også autopilotkontrol til Volvo IPS drev.

Simrad display IS40 koster 3540 kr inkl. moms
Simrad OP10 autopilot koster 2170 kr inkl. moms

content-loader
content-loader
content-loader