Gå til hoved-indhold
Kasper Reese, tv., og Henrik Reese havde gyldne dage i Hamborg. Her er de om bord i en  Marex 300 Sun Cruiser i 2011 udgave. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Kasper Reese, tv., og Henrik Reese havde gyldne dage i Hamborg. Her er de om bord i en Marex 300 Sun Cruiser i 2011 udgave. Foto: Troels Lykke

Tyskerne bruger igen penge på både

Reese Marin har efter 10 dage i hanseboot-udstillingen oplevet en stigende optimisme blandt de tyske sejlere. Fire Marex-både blev solgt.

 

 

Af Troels Lykke |

"Fire Marex motorbåde blev solgt direkte på udstillingen til øjeblikkelig levering. Dette er en gejst man sjældent i nyere tid har set hos de tyske købere," forklarer Henrik Reese, der har været på Hamborgs hanseboot i 31 år.

Blandt de solgte Marex både var to Marex 370 Aft Cabin Cruiser samtidig blev nyheden Marex 300 Sun Cruiser, som var blevet relanceret i en facelifted 2011 udgave, ligeledes solgt to styk af. Efterspørgslen på de brugte både var også stigende, lyder det optimistisk fra Reese Marin i Aabenraa.

Reese Marin har bestilt nye Marex motorbåde, som de ser frem til at kunne præsentere for de danske købere og motorbåds entusiaster.

100.000 på hanseboot

Næsten 100.000 personer besøgte hanseboot i år, hvilket er en lille stigning, da der kun kom 95.000 forbi i 2009, oplyser hanseboot.

71 procent af udstillerne fortalte at de var positive over udstillingen i år. Læs reportage senere i BådNyt.

www.reesemarin.dk

content-loader
content-loader
content-loader