Gå til hoved-indhold
Diverse

OL-landstræner pakker ikke tingene ind

Det er ingen hemmelighed, at de danske sejlere ikke har hevet de store medaljetriumfer i hus i år, og derfor har vi sammen med Team Danmark lavet en satsning, der skal have fokus på målsætning, succeskriterier og leverancer, skriver Thomas Jacobsen.

Af Troels Lykke |

Thomas Jacobsen skriver på sejlsport.dk

Først og fremmest er jeg i gang med at lave projektbeskrivelser for vores satsningsområder, som er 49er, Laser Radial, 470, Finn, RS:X, Laser Standard og Match Race.

Det betyder helt konkret, at jeg er ved at udforme en ny arbejdsform i forhold til den måde, tingene tidligere har kørt på. 

Det er ingen hemmelighed, at de danske sejlere ikke har hevet de store medaljetriumfer i hus i år, og derfor har vi sammen med Team Danmark lavet en satsning, der skal have fokus på målsætning, succeskriterier og leverancer. Altså går vi fra at være driftsorienterede til at være mere projekt- og procesorienterede.

Det er planen, at der skal knyttes en klassetræner til hvert af de ovennævnte projekter. Træneren bliver således ansvarlig for at informere investeringspartnerne (Dansk Sejlunion og Team Danmark) om, hvordan det hele skrider frem.

En arbejds- og styregruppe skal være med til at vurdere, hvad de enkelte besætninger skal arbejde med, og ud fra de kriterier bliver træneren fundet og ansat.

For sejlerne kommer ændringer ikke til at betyde så forfærdeligt meget. Men vi vil dog bestræbe os på at basere flere træningstilbud i Danmark. Selvfølgelig har vi nogle udfordringer, hvis vandet fryser til i løbet af vinteren, men så længe det er muligt, vil vi forsøge at holde sejlerne i Danmark.

Læs hele bloggen her

content-loader
content-loader
content-loader