Gå til hoved-indhold
Diverse
Foto: Per Heegaard

Danish Open og den lokale samfundsøkonomi

World Match Racing Tour, Danish Open og Bornholm Baltic Race Week er på skoleskemaet hos 1.b på Bornholms Erhvervsskole.

 

Af Troels Lykke |

En del af det kæmpe sportsarrangements ”spin-off” gevinster, er et undervisningsprojekt, som er sat i gang for eleverne i 1. b på Bornholms Erhvervsskole og som er initieret af Business Center Bornholm og Bornholm Baltic Race Week.

Eleverne har udarbejdet et spørgeskema som de deler ud hen over weekenden blandt alle tilskuerne til den store kapsejlads med henblik på at undersøge, hvor mange der udelukkende er rejst til Bornholm for at opleve verdens bedste sejlere, deres rejseform og deres øvrige forbrugsmønster mens de er her.

Efterfølgende indsamler de data og behandler dem i deres undervisning med henblik på en evaluering af arrangementets betydning for den bornholmske samfundsøkonomi.

Martin Sten Jørgensen, formand for Bornholm Baltic Race Week, siger:

” Jeg synes det er superdejligt, at vi med World Match Racing Tour´en kommer i kontakt med en masse mennesker, der kan have glæde på den eller anden måde af sportsarrangementet og lige netop détte samarbejde, som vi sammen med Business Center Bornholm har indgået med de unge medborgere på Solskinsøen, er en af de sjove muligheder, der har vist sig i løbet af eventen og som vi måske ikke lige så fra starten af så det er jo altid spændende når tingene udvikler sig og et nyt samarbejde opstår”.       

content-loader
content-loader
content-loader