Gå til hoved-indhold
Visione 3 er blevet vasket og skrubbet, og fået ny superglat bundmaling.Kapsejlads
Visione 3 er blevet vasket og skrubbet, og fået ny superglat bundmaling.

Visione 3 klar til kuling

Visione 3 Sailingteam er med ny bundmaling og nye gaster klar til weekendens sejlads i Flensborg i op til 18 m/sek.

Af katrine bertelsen |

Efter en sommer på land, med lidt renovationsarbejde, og en ny bundmaling fra Hempel der hedder Glide Speed, er vi nu godt i gang med 2. sæsonhalvdel. Den nye bundmaling er utroligt glat i overfladen, så det ser rigtig godt ud.

De to første udfordringer, har været en distancesejlads i det Sydfynske øhav, med over 100 tilmeldte både, herunder den tildligere Moleræser, Rainbow 42.

Visione 3 holdet fra Kerteminde vandt både titlen som Line Honours båd, samt løbet for de store både, hvilket er første gang begge titler kom i hus.

Den d. 11. september stod den på sejladsen Romsø Rundt, med ca. 40 startende både, herunder et par First 40.7, og en First 45, og med de forventet hårdeste konkurrenter på handikap, i Scan Cap og Folkebåde.

For første gang nogensinde, kunne Visione 3 gå over stregen som 1. båd, og dermed vinder, da der startes efter omvendt respittid.

Ny navigatør

Ny på båden, som et godt supplement til Kim Haugaard som taktiker, er Thomas Lund, der udover at være trådt ind på navigatørpladsen, også er trådt ind med sponsorstøtte, fra sin virksomhed Langeliniekajen A/S i Nyborg.

Vi har til 2. halvår måttet sige farvel til et par af støtterne ombord, på grund af studie, orlov mv., men andre er trådt i karakter, og det ser lovende ud.

Kuling i Flensborg

Næste udfordring er i denne uge, hvor Visione 3 holdet tager til Flensborg i det Nordtyske, for at forsvare de danske farver i Baltic IRC serien.

Det ligner på forhånd en meget svær opgave, med rigtigt mange stærke konkurrenter, og et voldsomt blæsevejr.

Men med respekt for materialet, vil vi forsøge ikke at efterligne sidste uges ORCi VM samme sted, og under lignende forhold, med knækkede master, bomme og ødelagte sejl på stribe til følge.

Man vinder kun, hvis man kommer i mål, og med 15-18 ms i vejrudsigten, og de kastevinde som Flensborg Fjord er kendt for, bliver der brug for al ekspertise ombord.

Følg med på www.visione.dk, hvor der vil komme nyt om sejladsen i Flensborg

Kilde: Per Weiskvist, Visione 3 Sailingteam

content-loader
content-loader
content-loader