Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Vind denne båd. Nej, tak. Måske for at sælge den med det samme. Foto: Troels Lykke

London Boatshow i billeder - problemer med livvagter

Vi kom i problemer med prinsesse Annes livvagter ved overrækkelse af en Spinlock-vest. Vi røg dog ikke i fængsel, men måtte vise pressekort og fik formanende ord og onde øjne.

Af Troels Lykke, London |

Kom IKKE  for tæt på de kongelige - heller ikke i England. Det fandt vi ud af under London Boat Show onsdag i denne uge.

Jeg ville blot tage et billede, men var forinden ikke blevet instrueret i at tre-fire meter var alt for tæt på den royale sejler.

En livvagt flippede nærmest ud, selvom jeg blot ønskede at tage et uskyldigt billede i sejlsportens tegn.

Der var vel næsten 20 politifolk og livvagter, samt et hav af fotografer, der fulgte prins Charles lillesøster, prinsess Anne Elizabeth Alice Louise.

"Hun er en flittig sejler i Skotland og gør meget for de royale elever og for sejlsporten. Hun og hendes mand bruger i øvrigt vores Spinlock-veste," fortalte chefen for Spinlock til minbaad.dk

Henrik Nielsen fra Columbus Marine, der importerer de populære Spinlock-veste stod der også, men kom ikke i problemer med det britiske PET.

Prinsesse Anne sejler i Skotland med Spinlock-vest.

Den royale elev fik bedste karakterer ved navigation og andre prøver. Her får han en snak med prinsesse Anne.

Spinlock importeres af www.columbus-marine.dk syd for København.

Henri Lloyd har en del sejlertøj til jolle-sejlerne også.

Gill har nyt til kølbåds-sejlerne.

Bunden i en Beneteau Antares-motorbåd. "Det holder ikke, børn kan få deres fod i klemme der," siger motorkører John Nielsen, vi følges med i London.

Henrik Lykke og John Nielsen falder i svime over en Sunseeker.

Du kan samle din båd på få minutter. Nu kan du køre med din båd inde i bilen. Et fjollet forsøg på en båd, er vores vurdering.

www.londonboatshow.com

content-loader
content-loader
content-loader