Gå til hoved-indhold
Der var udstillet billeder med det britiske OL-landshold under udstillingen.Kort Nyt
Der var udstillet billeder med det britiske OL-landshold under udstillingen.

Arrogante Riva-folk

Når kun pengene tæller, forlader charmen en. Det oplevede vi hos Riva-forhandler, der så ned på almindelige journalister - uden slips. Se sidste billeder fra London Boat Show.

Af Troels Lykke, london |

Jeg spøger Riva-manden høfligt om han har tid til et par spørgsmål om speedbåden Riva Aqauriva Super til 573.400 pund, en lille smækker, åben sag på 10 meters længde.

Jeg skal tvinge svarene ud af manden med det pæne slips, og da der kommer en ældre herre taler han blot videre med ham og fortæller, at hans chef lige er kommet fra Monaco...

Flot, sikke en tåbelig snob, tænker jeg. Det er når lystsejlads er værst. Jeg forsøger med hans kønne kollega, en blondine, der viser sig, ikke at vide en meter om bådene.

Jeg forlader stedet forundret, men fik dog oplysninger nok til en omtale til BådNyt. For båden er lækker, men de kan godt udskifte deres arrogante personale.

Bagefter talte jeg med normale Beneteau-folk, der før havde hørt om de arrogante Riva-forhandlere. Så er det sagt.

16 procent mindre i år

Ellers har London Boat Show været en oplevelse, javel, udstillingen var ikke særlig stor, og 16 procent mindre end sidste år i areal. Udstillingen er dog stadig større end Bella Center.

London Boat Show ligger cirka 45 minutter væk fra Oxford Street med undergrundsbanen eller 40 pund og halvanden times kørsel i taxi, når trafikken er værst. Det koster 18 pund at komme ind.

100 kr. til London fra Billund

Og billigt er det at flyve til London fra Billund. 700 kroner betalte jeg og min bror Henrik, der var med betalte 100 kroner for en returbillet, mens racerkøreren John Nielsen betalte lidt mere.

Udstillingen var præget af en del motorbåde og her var der nyheder. Men den helt store udstilling er i Düsseldorf fra 22. januar.

Lækker Riva, men tåbelige medarbejdere.

Vi mødte Robin Knox-Johnston. "Jeg skal ikke lige rundt om jorden igen alene," sagde han til minbaad.dk

Biler og både blev udstillet meget i London.

Deres udsendte i Spinlock’s nye Zero-vest, der er smal og åndbar. Den er behagelig at have på. Til venstre ses Spinlocks direktør. Foto: Henrik Nielsen

Bådforhandlere står ret for prinsesse Anne, der sejler i skotland med hendes mand.

Enkelte både var udenfor i 7 graders varme.

Nye møndstre på Harken spil. Se dem i Bella Center til februar.

En af de grimmeste både vi så i London.

Der var masser af plads om bord, men båden gyngede en del, når der kom både forbi. Den mangler en køl:-)

content-loader
content-loader
content-loader