Gå til hoved-indhold
folkebådscentralen i Kerteminde med Erik AndreasenKort Nyt

Ikke flere Folkebåde fra Erik Andreasen

Slut med salg af Folkebåde, siger tidligere Gold Cup-vinder fra Kerteminde. Nu gælder det Nordic Cruiser, der lige har fået en pris.

Af Troels Lykke |

Folkebådcentralens Erik Andreasen er i gang med at forberede sit otium - fremover vil han koncentrere sig om at producere sin egen Nordic Cruiser og dermed er eventyret slut med salg af Folkebåden.

Nordic Cruisers retro-design har skabt stor opmærksomhed, og Nordic Cruiser er netop kåret som Motorboat of the Year 2010. Prisen uddeles af to engelske bådmagasiner, og den blev overrakt til Erik Andreasen i mandags.
 
- Det er første gang jeg beskæftiger mig med motorbåde, og vi var oppe mod folk der ikke har lavet andet hele deres liv. Så det er selvfølgelig en anderkendelse, som jeg er meget stolt af, siger Erik Andreasen til fyens.dk

Den tidligere bådbygger Børge Quorning har tegnet Nordic Cruiser, og selv om salget i øjeblikket står helt stille, så er Erik Andreasen ikke i tvivl om, at han har fat i noget rigtigt. Selvom han ikke har solgt en båd i otte måneder.

Fra Folkebådscentralen til Nordic Boatyard

Erik Andreasen har stadig brug for lokalerne i Grønlandsgade, men på facaden kommer der fremover til at stå Nordic Boatyard.

- Jeg havde aldrig drømt om, at jeg skulle blive så glad for en motorbåd. Når Folkebåden er væk, kan jeg passe forretningen med min mobiltelefon og sejle rundt ude på bugten, siger han til fyens.dk (Billede af Erik Andreasen)

www.folkboat.dk

content-loader
content-loader
content-loader