Gå til hoved-indhold
Christophe Bullens har erfaring fra Admirals Cup. Han har sejlet en del i Atlanten, men aldrig i det Indiske Ocean og Stillehavet. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Christophe Bullens har erfaring fra Admirals Cup. Han har sejlet en del i Atlanten, men aldrig i det Indiske Ocean og Stillehavet. Foto: Troels Lykke

Belgier er allerede to dage bagud i Velux 5

Christope Bullens starter med de fire andre skippere i morgen i Velux 5 Oceans, men han er beordret tilbage til La Rochelle efter at have sejlet 500 sømil. (opdateret)

Af Troels Lykke, la rochelle |

49-årige Christophe Bullens har ikke fået sin Open 60er godkendt endnu, dertil skal den sejle i 500 sømil med ham om bord og det er slet ikke sket, da han netop har købt den i Loirent for få dage siden.

Chef for sejladsen Sir Robin-Knox Jonston, forklarer i dag til minbaad.dk:

"Belgieren starter sammen med de øvrige sejlere, men kan skal sejle 500 sømil frem og tilbage i alt til La Rochelle fordi vi skal være sikre på, at båden er i orden. Det er den foreløbig melding. Selve sejleren er godkendt han har sejlet de 2.500 sømil."

Da vi konfronterer Christophe Bullens om den kæmpe forsinkelse, siger han:

"Ja, jeg skal tilbage til La Rochelle efter starten, det er selvfølgelig ærgerligt, men jeg nåede at få en ny båd med mast på og man kan stadig vinde Velux 5 Oceans, selvom man taber et ben."

www.velux5oceans.com

content-loader
content-loader
content-loader