Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Fem både i Velux 5 Oceans - 'sejl' selv med og vind 10.000 euro

Deres udsendte er i La Rochelle, hvor det er koldt men solen skinner. En franskmand , australier og englænder har meldt sent fra i sejladsen, hvor der kæmpes om 500.000 euro. Et virtuelt spil kører også med pengepræmier.(opdateret 11.32)

Af Troels Lykke, la rochelle |

Er endelig komme til La Rochelle, misede flyet i går fra Kastrup mod Paris, men kom med et aftenfly i stedet og kørte i nat fra Paris mod La Rochelle og ankom klokken  2.45.

På søndag starter sejladsen Velux 5 Ocean, det gælder jorden rundt. Og nu er der kun fem både med i stede for otte, som det ellers har lydt længe.

"Der bliver fem både på startlinjen, vi havde håbet 6 eller 8, men til gengæld tror jeg på, at alle fem kommer hele vejen rundt om jorden," siger sejladsleder Robin Knox Johnston i dag til minbaad.dk i et interview.

Belgieren der knækkede masten fornylig er i havnen og BådNyt/Politiken/JyskeVestkysten/minbaad.dks udsendte kan se bådene fra hotelværelset.

Om lidt møder vi sejladschefen Sir Robin Knox Johnston, der sejlede turen rundt sidst for fire år siden, samt for mere end 30 år siden.

Senere møder vi sejlerne og vil fortælle nyt fra havnebyen La Rochelle,hvor der bor omkring 70.000 mennesker.

www.velux5oceans.com

Deltag i spillet her

content-loader
content-loader
content-loader