Gå til hoved-indhold
Skal du have din nye Hallberg Rassy inden sommerferien, skal den bestilles nu.Udstyr
Skal du have din nye Hallberg Rassy inden sommerferien, skal den bestilles nu.

Optimisme hos Hallberg Rassy

Den danske forhandler af Hallberg Rassy, Marineparken i Fredericia, konstaterer at salget går så godt, at værftet i Sverige har ansat 60 nye bådebyggere.

Af katrine bertelsen |

Tonefaldet røber ham. Bo Hold fra Marineparken i  Fredericia er en glad mand. Salget går strygende, og værftet på Orust i Sverige har netop ansat 60 nye bådebyggere for at følge med efterspørgslen.

”For første gang i tre år, er der lys for enden af tunnelen,” siger Bo Hold, ”vi plejer at sige, at Hallberg Rassy er de første til at mærke krisen, men også de første til at opdage når den er ved at være overstået.”

Og det er der noget, der tyder på den er, altså overstået. Leveringstiden på en Hallberg Rassy er oppe på ca. 6 mdr. og det er derfor værftet ansætter nye folk. Med lidt held kan nye både leveres før sommerferien, hvis de bestilles nu.

”Værftet søger flere folk” siger Bo Hold med et smil, ”så hvis der er et par danske bådebyggere, der savner arbejde er der stadig ledige jobs på Hallberg Rassys værft på Orust.”

Kun Hallberg Rassy

Marineparken har valgt at satse udelukkende på Hallberg Rassy.

Bo Hold siger. “For et lille års tid siden gik vores drøm så i opfyldelse, da vi blev udvalgt til at forhandle Hallberg-Rassy i Danmark. I den forbindelse lovede vi Magnus Rassy, at vi ville behandle hans kunder med den respekt og seriøsitet, som man med rette kan forvente, når man investerer i et kostbart kvalitetsmærke som Hallberg-Rassy.”

De sidste par måneder har Marineparken solgt flere og flere både, og derfor har fået så travlt, at de har valgt at flytte alle aktiviteter med Dehler og Hanse over til Scandinavian Yacht Center A/S i Dragør, der ejes af Hanse Group, Dragør Bådeværft, Bryggan i Vest samt MarineParken, i fællesskab.

Luftfoto af værftet på Orust, Sverige.

Du kan bestille din nye båd her: www.marineparken.dk

content-loader
content-loader
content-loader