Gå til hoved-indhold
Håndværkerne på Hallberg Rassy er med rette stolte over deres håndværk. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Håndværkerne på Hallberg Rassy er med rette stolte over deres håndværk. Foto: Troels Lykke

Åbent Værft hos Hallberg-Rassy på Orust

Der er 131 både i vandet på udstillingen Öppet Varv fra 26. til 28. august. Hallberg Rassy viser både fra 31 til 64 fod frem, siger importør Bo Hold, der giver vigtig indbetalings-garanti ved bådkøb.

Af Troels Lykke |

131 både vises frem på Orust i forskellige havne, når diverse firmaer udstiller deres både, i alt bliver der 22 nyheder og en helt ny bro er bygget ved Hallberg Rassy.

Den største udstiller, der holder værftet åbent er Hallberg Rassy, som minbaad.dk besøgte sidste år under udstillingen.

Her kunne man se håndværkere i aktion på Hallberg Rassy, der nu har en konkurrent mindre på den lille ø, Orust, efter at Najad drejede nøglen om forleden.

Men Hallberg Rassy giver overskud hvert år og er lever fint. Og der er gang i salget lige nu, for det er netop fra august til jaunar, at Hallberg Rassy fx sælger mest, forklarer Magnus Rassy fornylig til seilas.no.

Bankgaranti ved indbetalinger hos Hallberg Rassy

Den danske importør af Hallberg Rassy, Bo Hold fra Marineparken i Fredericia, siger til minbaad.dk om at købe både i hårde tider:

"Hvad der er meget vigtigt i øjeblikket er at folk der køber en Hallberg-Rassy er sikre, alle kontrakter indgås direkte med værftet. Det vil sige uanset hvad der skulle ske med forhandleren så har kunden ingen problemer med en eventuel garanti sag på båden. Hallberg-Rassy stiller automatisk en bankgaranti for alle indbetalinger uanset størrelse."

Bo Hold opfordrer til, at man kører en tur nord for Gøteborg:

"Kom og mød os på det største Åbent Hus arrangement nogen sinde på Orust i Sverige med 131 udstillede både, som samtidig er en af de største flydende bådmesser i Norden," siger Bo Hold og understreger at der er gratis adgang til udstillingerne.

Hallberg-Rassy udstillerne modellerne: 64, 54, 48, 43 Mk II, 40, 37, 372, 342, samt 310.

Åbningstider :
Fredag, den 26. august, kl. 10.00 - 18.00
Lørdag, den 27. august, kl. 10.00 - 18.00
Søndag, den 28. august, kl. 10.00 - 18.00

Hallberg Rassy 31 på Orust.

I vandet er der masser af både og på land er der boder med sejlmagere og andre udstyrsforhandlere.

Se flere informationer på www.oppnavarv.nu

content-loader
content-loader
content-loader