Gå til hoved-indhold
Grand Soleil kaldes også for en italiensk spagetti-Swan, da apteringen er høj kvalitet. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Grand Soleil kaldes også for en italiensk spagetti-Swan, da apteringen er høj kvalitet. Foto: Troels Lykke

Ny tjekket Grand Soleil 43 med i Watski2Star

Lars Nordbjærg og Jacob Groth skal sejle den på fredag i Helsingør. Vi var om bord i italieneren med Henrik Reese. Se billeder.

Af Troels Lykke |

3,3 mio. kroner koster hun, Grand Soleil 43 OT.

Men så får du også teakdæk, elektriske Harken-spil, Harken-beslag, kulfiber kortbord, 3-bladet Gori-propel, varme, fladskærms-tv, forstagsrulle under dæk og North Sails 3DL, skin på rat og aptering i lys eg og elektriske toiletter samt bordplader i lys korean.

Basisprisen er 2,2 mio. kroner for båden, der forventes at sejle hurtigt med en 21 meter høj mast og en T-køl, der stikker 2,35.

Båden ligger nu i Skovshoved Havn og vi skal snart teste den hotte italiener, der sjovt nok lå lige overfor X-Yachts under Århus Flydende Fritid.

På værft før køb

Når man bestiller en Grand Soliel, så inviteres man ned på Grand Soleil-værftet i Italien.

"Kunderne får en rundvisning på værftet og man får indflydelse på hvordan båden skal indrettes og hvilke materialer man vil anvende. Meget af produktionen er håndlavet og der bygges 55-60 håndlavede både om året. Det er ikke for sjovt at båden kaldes for en spagetti-Swan," siger importør Henrik Reese til minbaad.dk.

EM-sølvvinder skal sejle den

Importøren fra Aabenraa fortæller at den tidligere EM-sølvvinder i matchrace, Lars Nordbjærg, skal sejle båden i Watski2Star, der starter på fredag. Gasten bliver Jacob Groth.

"Båden har vundet mange kapsejladser i Italien, så jeg forventer meget af båden," siger Henrik Reese, der havde mange besøgende om bord på udstillingen.

Bemærk et fladt, flot teakdæk. 

Henrik Reese havde mange besøgende på den nye Grand Soleil 43 OT.

Aptering er i eg.

Lars Nordbjærg sejlede båden til Skovshoved i søndags. Nu sejler han Watski2star på fredag med 125 både.

www.grandsoleil.net

www.reesemarin.dk 

content-loader
content-loader
content-loader