Gå til hoved-indhold
Bavaria-sejlbåd brænder her i Ishøj Havn i dag. Der er skader for millioner. Foto: Michael Rosengaard, www.brand-ishoj.dkHavne
Dramatisk ser det ud i Ishøj Havn i dag. Der er skader for millioner. Foto: Michael Rosengaard, www.brand-ishoj.dk

Nye dramatiske fotos fra brand i Ishøj

Brandmændene stod på de to både indtil de sank. Måske er branden opstået på en Bayliner under vedligeholdelse, men intet er sikkert, siger politiet til minbaad.dk på havnen. SE NYE BILLEDER.

Af Troels Lykke |

De fire bådejere var ikke på havnen her til morgen, da vi kiggede forbi, men de er underrettet.

"Nu skal ejerne af bådene afhøres, så vi måske har en forklaring der, men som jeg kan forstå det, så har der ikke været aktivitet på Bavaria-sejlbåden. Men måske er branden startet på Baylineren, da der har været folk har været i gang med arbejde på den, men vi ved det ikke, nu skal vi finde et arnested, altså hvor branden startede," forklarer politiets indsatsleder Jørgen Jensen til minbaad.dk

Hvis ikke der kommer noget ud af afhøringerne så skal der en brandteknisk undersøgelse i gang, når skummet er væk fra vandet, forklarer Jørgen Jensen, der lignede et stort spørgsmålstegn.

Fire både ødelagt

Står man på bro H i Ishøj Havn, så er der fra venstre en Hallberg Rassy 352, der er kraftigt brandskadet efter man i flere år har forbedret på den, mente en sejler på broen.

Derefter følger en sunket, udbrændt Bavaria sejlbåd på omkring 35 fod, er vores vurdering. Båden var ifølge politiet lige kommet til broen, mens en Bayliner til højre for Bavariaen også var udbrændt og måske startede branden der i nat.

Helt til højre ses en stålbåd, der næsten er udbrændt. Godt så det ikke ud. Et oprydningshold var allerede på pletten, de fortalte at nogle af bådene var forsikret hos Codan og Pantaenius.

Ude på brændende både

Det var vildt i nat, hvor flammerne stod seks meter op, fortæller politiet. Brandmændene stod ude på bådene og hældte vand i bådene, indtil de sank og branden gik ud.

"Det er som at save den gren over, som man selv sidder på," sagde en sejler.

Brandvæsnet havde brugt havnens flydespærrer, da der var kommet diesel ud i havnebassinet, fortalte havnefogde Jan Jørgensen.

På ti år har der været 3-4 brænde på bådene i Ishøj, en gang var det en gasflaske der eksploderede.

NYE BILLEDER

Link til billeder under branden klik her - foto: Michael Rosengaard, brand-ishoj.dk

Stålbåd blev varmet godt op.

Masten på en Bavaria stikker op.

Havnefogde Jan Jørgensen i midten.

content-loader
content-loader
content-loader