Gå til hoved-indhold
Kronprinsen ses her på en Swan 62 under Palby Fyn Cup. Foto: Troels LykkeDiverse
Kronprinsen ses her på en Swan 62 under Palby Fyn Cup. Foto: Troels Lykke

Kronprinsen kaster glans over RS:X-VM

I Kerteminde bekræfter man nu, at Kronprinsen kommer forbi Fyn den 3. september. Vi er stolte over det, siger stævneleder Flemming Kold.

Af Troels Lykke |

Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik besøger VM i windsurfing og han skaber dermed stor opmærksomhed om stævnet.

”Vi er utroligt stolte over, at Hans Kongelige Højhed Kronprinsen lægger sin vej forbi VM i RS:X, som vi afvikler her i Kerteminde. Vi har gennem meget lang tid arbejdet på at rigge sejlene til dette store mesterskab i den olympiske windsurfingklasse. Det betyder meget for os, at Kronprinsen med sin
tilstedeværelse giver support til dansk idræt og VM i RS:X,” siger stævneleder Flemming Kold fra Sail Event Kerteminde Sejlklub.

Hans Kongelige Højhed Kronprinsen besøger VM i RS:X den 3. september, hvor de mere end 200 surfere fra hele verden er godt i gang med mesterskabet. Kronprinsen vil bl.a. deltage i dagens præmieceremoni.

”Vi glæder os til at vise vores bud på afvikling af et VM i windsurfing,” siger Flemming Kold

Han har været i tæt samarbejde med Sport Event Denmark og Sport Event Fyn omkring forberedelsen og afviklingen af mesterskabet.
Hans Kongelige Højhed Kronprinsens interesse for sejlsport et kendt.

Kronprinsen har netop sejlet Drage i Marstrand og han er medlem af ISAF's (International Sailing Federation) Events Committee og er også den danske repræsentant for IOC.

http://2010worldwindsurfingchampionships.rsxclass.com/

content-loader
content-loader
content-loader