Gå til hoved-indhold
Der sejles olympisk i denne Ellitot 6M. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Der sejles olympisk i denne Ellitot 6M. Foto: Troels Lykke

Lotte Meldgaard tog sejr i matchrace-udtagelse

Trine Abrahamsen og Dorte O. Jensen kom lige efter til world cup-udtagelse. Men alle tre skippere skal til Mallorca, er planen.

Af Troels Lykke |

Ud for Tuborg Havn i Hellerup blev der i weekenden sejlet om to pladser til world cup-stævne på Mallorca, der starter søndag.

Lotte Meldgaard, Susanne Boidon og Helle Ørum tog sejr efter en dobbelt round robin med fem hold.

6 sejre og 2 nederlag, lød det for KDYeren Meldgaard, der i dag allerede er på Mallorca for at træne til stævnet, der starter søndag.

Lige efter fulgte den unge Trine Abrahamsen med 5 sejre og 2 nederlag, mens den femdobbelte verdensmester Dorte O. Jensen måtte nøjes med tredjepladsen, da der blevet sejlet i den olympiske Elliott 6M.

Men Dorte O. kan også sejle med på Mallorca.

Pludselig plads til Dorte O. på Mallorca

"Det er helt hot news for jeg har lige fået af vide at der sandsynligvis er en tredje dansk plads i world cup-stævnet på Mallorca, så det ser ud til at Dorte (O. Jensen) også skal sejle på Mallorca, jeg har været i kontakt med Dorte om det," siger KDYeren Anders Kristensen til minbaad.dk, her til morgen.

Anders Kristensen fra KDY træner kvinderne. Han siger, at det er særligt vigtigt, at danskerne klarer sig godt på Mallorca.

"Vi skal jo vise Team Danmark at vi kan vinde medaljer ellers får vi ikke Team Danmark-støtte," siger Anders Kristensen.

Slutstilling, udtagelse til Mallorca-stævne

Lotte Meldgaard, 6 sejre - 2 nederlag
Trine Abrahamsen, 5-3
Dorte O. Jensen, 4-4
Susanne Ward, 4-4
Camilla Ulrikkeholm, 1-7

Se Meldgaards forklaring på sejr her.

content-loader
content-loader
content-loader