Gå til hoved-indhold
Christina Refn, tv. med Susanne Ward. Den tredje gaster er den erfarne Vivi Møller. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Christina Refn, tv. med Susanne Ward. Den tredje gaster er den erfarne Vivi Møller. Foto: Troels Lykke

Ward, Refn og Møller flyver også til Mallorca

Der er massiv dansk deltagelse ved Mallorca's matchrace-stævne. Nu tager KDYeren Susanne Ward og co. også til solskinsøen.

Af Troels Lykke |

Vinderen får en plads til world cup-stævnet  på Mallorca. Ja tak, nu er der fire danske hold klar når sejladsen starter søndag og slutter fredag.

Fordæksgast hos Ward, Christina Refn, fortæller nu til minbaad.dk, at holdet drager derned efter endnu et sent afbud, der kommer dansk sejlsport til gode.

Betaler selv

Javel, holdet, der blev nummer fire i stævne-udtagelsen forleden, må selv betale turen derned, men hvad gør man ikke for at vise at man kan vinde.

"Vi er rigtigt glade for at vi kan komme til Mallorca, hvor vi får muligheden for at vise et godt resultat," siger Christina Refn, der tidligere har sejlet med Lotte Meldgaard.

Dermed er fire danske skippere klar på Mallorca: Lotte Meldgaard, Trine Abrahamsen, Dorte O. Jensen og nu Susanne Ward.

Amerikaner favorit

Der skal sejles i den hårdt kritiseret Elliott 6M. Favoritterne på papiret er Anna Tunicliffe fra USA og Lucy Mcgregor fra England.

"Men australierne er også blandt dem man skal regne med, " forklarer Christina Refn.

Men kan det lykkedes at få en dansk båd i semifinalen på Mallorca? Vi håber det, hvis kvinderne skal gøre sig forhåbninger om at få Team Danmark-støtte.

Følg sejladserne her

content-loader
content-loader
content-loader