Gå til hoved-indhold
Udstyr

Sejlerbutikken genåbner i Svendborg efter konkurs

Sejlerbutikken er igen åbnet, efter at selskabet bag tre butikker af samme navn for fire måneder siden gik konkurs, skriver fyens.dk

 

Af Troels Lykke |

58-årige Jens Engqvist fra Svendborg har betalt dyre lærepenge, og nu starter han igen med at sælge udstyr til både, men det bliver mere ydmygt, end da han lagde ud i 2007

-Vi reber sejlene og lægger ydmygt ud uden direktører og firmabiler og den slags, siger Jens Engqvist.

Handannede i 2007 et anpartsselskab sammen med to andre. Det skete, efter at han personligt havde købt bygningerne på Englandsvej, hvor der først var Boyes Møbler og siden Havnens Marine Service.

Baggrundsfigur

Sejlerbutikkenblev udvidet med en tilsvarende i Faaborg og Middelfart. I Faaborg blev Båd & Motor ved marinaen købt, og i Middelfart skete det i lejede lokaler.

Jens Engqvist betragtede sig fra starten blot som baggrundsfigur. Han var investoren, men det ligger den 58-årige fjernt at skyde skylden for konkursen på de andre.

-Jeg har troet på ideen, og har sagt ja, og jeg vil ikke sidde som ham, der siger, de andre begik fejl. Jeg kan godt se, at der blev begået fejl, også af mig selv. Jeg er så også den, der har mistet flest penge. I et selskab bliver der lavet aftaler om, hvordan pengene skal fordeles, når indtægterne begynder at strømme ind, men der står intet om, hvordan et underskud skal fordeles, siger Jens Engqvist til fyens.dk 

Prøver at komme oven vande

Hankalder de sidste fire måneder for forfærdelige og understreger, at han ikke genstarter Sejlerbutikken i Svendborg med brask og bram.

-Vi prøver nu at komme oven vande, men det bliver under mere beskedne forhold. Min og kone og jeg vil være her. I butikken er Betina nu kun halvtidsansat, ligesom vor regnskabsdame kommer en gang om ugen.

sejlerbutikken.dk
content-loader
content-loader
content-loader