Gå til hoved-indhold
Finder sejlere sejlere i parforhold eller bliver det for anstrengende at tale om sejlsport hver dag? Her ses team Ulrikkeholm helt tilfældigt.Kort Nyt
Finder sejlere sejlere i parforhold eller bliver det for anstrengende at tale om sejlsport hver dag? Her ses team Ulrikkeholm helt tilfældigt.

Er sejlklubben et godt scorested?

Vi kender mange parforhold, der fx er opstået i KDYs matchrace-center, men er det generelt for sejlsporten? I rosporten er det legitimt at lede efter en kæreste - uden at ro.

Af Troels Lykke |

Sportsklubben er blevet stedet, hvor man på en seriøs måde kan møde en date eller kæreste, siger både eksperter og folk i klubberne selv.

Det skriver metroXpress.

»At lede efter kærligheden i en roklub er for mange mere legitimt, fordi det føles mere autentisk end for eksempel at gøre det på nettet. Samtidig tror jeg også, der er mange, som insisterer på at være unplugged’ i jagten på den eneste ene,« siger parterapeut Martin Østergaard.

I Danske Studenters Roklub på Østerbro har man også en del medlemmer, der aldrig kommer på vandet, men til gengæld er faste gæster til festerne.

Rofesterne trækker
Rikke Flint, ro-instruktør i klubben, forklarer til politiken.dk:

»Jeg tror, det er mindre anstrengende for folk at mødes i en roklub end for eksempel på dating.dk eller lignende. Man har tid og ro til at komme ind under huden på folk, og man forventer ikke, at folk kommer for at score. Det er ikke Damhuskroen klokken 05.00 om morgenen - og heldigvis for det.«

Parterapeut Martin Østergaard forklarer her, hvad fordelene er ved tre forskelige scorestede:

Scorebemærkning haster ikke
»Man kan se personen an over et stykke tid og i langt højere grad end andre steder komme ind under huden på folk. Man behøver ikke stresse over, at man ikke har fået fyret scorebemærkningen af i en fart. Man kan bare vente til næste klubmøde.«

Kan sejlsporten også prale af at være et scorested?

Skriv gerne din mening om det eller send en mail og optræd anonymt, hvis det er for pinligt for dig at fortælle.

Mail: troels@minbaad.dk

content-loader
content-loader
content-loader