Gå til hoved-indhold
Aquadating er et datingsite specielt målrettet vandsportsinteresserede. Foto: Katrine BertelsenTur
Aquadating er et datingsite specielt målrettet vandsportsinteresserede. Foto: Katrine Bertelsen

Sejler søger...

Har du nok sejlervenner, men søger den eneste ene der vil dele livet på havet med dig, er Aquadating er en ny datingside, der primært henvender sig til singler, der har vandet som legeplads.

Af katrine bertelsen |

At være så heldig at finde en kæreste, der også deler passionen og glæden ved at sejle kan være svær.

Aquadating er et nyt tilbud til mennesker der søger kærligheden, men hvor livet ved og på havet danner rammen for fælles interesser.

Den nye datingside henvender sig til alle singles, der på en eller anden måde holder af at bruge de muligheder havet byder på. Det kan være du savner en – der ligesom dig – holder af at sejle, en at dele solens op- og nedgange med, eller måske blot gå en lang tur i vandkanten. Det hele er op til dig...

Aquadating lancerer ikke bare en ny datingside, men leverer også et net-datingkoncept, hvor man som medlem også har muligheden for at deltage aktivt i forskellige former for arrangementer.

Gruppeaktiviteter

Som noget helt specielt tilbyder Aquadating aktiviteter af forskellig art. Et eksempel på arrangementer kunne være, at flere medlemmer at mødes i en gruppe et sted i Danmark. Turen til mødestedet foregår i egen båd, eller man aftaler at sejle sammen.

Der vil ligeledes blive mulighed for at man – som medlem – selv kan arrangere aktiviteter som andre Aquadating medlemmer kan tilmelde sig.

Alle kan i princippet få sin profil på Aquadating.dk og dermed muligheden for, at møde den store kærlighed. Vi vælger ikke nogen fra, men håber at mange med ”saltvand i årerne” vil få held til at møde en at dele livet med, hvad enten det er på land eller vand.

http://www.aquadating.dk

Kilde: Pressemeddelelse, Aquadating.

content-loader
content-loader
content-loader