Gå til hoved-indhold
I USA har man for mange år siden løst opgaven med plastfolie omkring en båd.Kort Nyt
I USA har man for mange år siden løst opgaven med plastfolie omkring en båd.

Film din båd ind

Nyt sjællandsk firma, ABC-Cover, pakker både ind i folie, til vinterbeskyttelse. Tidligere Nokia-bådejer, Morten Veje, står bag.

 

Af Troels Lykke |

Bevar dit flotte teak-dæk og båd om vinteren. Det kan gøres med den nye ABC-Cover.

"Du har sikkert også oplevet, at presenningen blæste i stykker, lavede ridser i gelcoaten eller fløj ad Pommern til i den første efterårsstorm," siger Morten Veje.

"I USA har man for mange år siden løst opgaven med en både nem og effektiv metode: Ligesom amerikanerne beskytter deres madvarer med film, før de bliver sat i køleskabet, pakker de deres højtskattede båd ind i en kraftig plast-folie," forklarer Morten Veje.

Reduceret mulighed for tyveri

Folien beskytter båden mod vind og vejr, og giver en lang række andre fordele, herunder reduceret risiko for tyveri.

"Hertil kommer, at de monterede ventilationskanaler forhindrer fugtskader og jordslået stof og vinyl. Når foråret kommer, klipper du folien af, og ser din båd, som den så ud før den blev filmet," siger Morten Veje.

Alle størrelser både kan pakkes ind, uanset om de befinder sig på land, i vandet eller på trailer.

Marineholdbar plastic

Folien er en specialdesignet marineholdbar plastic, der bredes ud over hele bådens skrog, hvorefter den varmekrympes til at give 100% pasform. Forestil dig din båd beskyttet af en skal, som er fleksibel, tætsiddende, UV-beskyttet og vejrbestandig.

ABC-Cover i Grevinge kan pakke din båd ind i deres store hal i Odsherred eller hvor som helst, du selv har den opbevaret på Sjælland.

Firmaets personale er certificeret til at udføre indpakningen, så du trygt kan overlade din båd i deres hænder. Firmaet løser opgaver med indpakning af alle emner (campingvogne, biler, u-både, bygninger og lignende) op til 700 meters længde og 550 meters bredde, forklarer firmat.

Du får et uforpligtende tilbud på netop din båd ved at ringe på telefon 20 22 02 33 eller sende en e-mail på info@abc-cover.dk.

Yderligere information findes på hjemmesiden: www.abc-cover.dk

content-loader
content-loader
content-loader