Gå til hoved-indhold
Le Boat 1500 er usædvanlig rummelig, spækket med den nyeste teknologi og klar til kanalsejlads, fortæller Sunway Seatravel.Kort Nyt
Le Boat 1500 er usædvanlig rummelig, spækket med den nyeste teknologi og klar til kanalsejlads, fortæller Sunway Seatravel.

Miljøvenlig sejlads på de europæiske kanaler

Bénéteau har bygget en hel ny serie både, som repræsenterer en miljørigtig generation af hybriddrevne både.

 

Af Troels Lykke |

Solceller oplader bådens batterier, og gør det muligt at sejle for den elektriske motor.

En betragtelig mere lydløs sejlads, som harmonerer perfekt med en bådferies rolige tempo og smukke omgivelser. Samtidig reduceres CO2 udledninger, hvilket gør de nye hybridbåde til en renere og grønnere båd på vandvejene.

Oveni det miljørigtige bådvalg er Le Boat 1500 serien usædvanlig rummelig, spækket med den nyeste teknologi og med et eksklusivt interiør der er designet for at give maksimal komfort og et bekvemt ophold ombord. 

Fladskærme, køle- og fryseskabe, køleren til drikkevarer på topdækket og aircondition. Alt det elektriske udstyr ombord kører på den strøm fra batterierne, som solcellerne konstant oplader.  Her er der virkelig tale om en flydende og miljøvenlig luksusvilla.

Sejlerfaring - Ikke nødvendigt!!

"Uanset om det drejer sig om erfarne sejlere, eller garvede landkrabber, kan alle sejle på kanalferie. Man opdager hurtigt, at bådene er lette at håndtere. Med kun et gear frem og et tilbage føler man sig hurtigt sikker og afslappet, men alle får naturligvis en praktisk demonstration og vejledning fra det erfarne basepersonale", forklarer Mads Christiansen, direktør for Sunway Seatravel.

Hos Sunway Seatravel, som er Danmarks største udbyder af ferier på vand, finder man også det største udvalg af sejlområder samt den største og bedste flåde af motorbåde udviklet specielt med kanalsejlads for øje.

På kontorerne i Ebeltoft og København er man i fuld gang med at reservere bådene til sejlerlystne danskere til næste års kanalferie.

Bestiller man nu, er der meget mere at vælge mellem, både hvad angår bådtype og sejlområde, og derudover tilbyder Sunway Seatravel også gode ”book tidlig” rabatter, lyder til fra Sunway Seatravel.

Nyd sensommeren

Selvom mange allerede er i fuld gang med at planlægge næste års ferie - er det bestemt ikke for sent at forlænge den noget ustabile danske sommer og nyde sensommeren ombord på et lejet båd i Sydeuropa.

Med baser i Sydfrankrig - f.eks. på Canal du Midi der er optaget på UNESCO's liste over Verdens Kulturarv - kan man få en uforglemmelig bådferie forbi skønne vingårde, gamle handelshavne og middelalderlige landsbyer i Languedoc Roussillon regionen, som er Frankrigs mest frugtbare vinproducerende område.

Men også baser i Italien og Portugal - frister med længere sejlsæsoner, milde temperaturer og dejlige oplevelser.

content-loader
content-loader
content-loader