Gå til hoved-indhold
Par nr. 7 giver autografer på Tempo Bådsalgs stand lørdag 27. februar klokken 14.Kort Nyt
Par nr. 7 giver autografer på Tempo Bådsalgs stand lørdag 27. februar klokken 14.

Par nr. 7 døber hurtig Jeanneau 33i

I morgen er par nr. 7 til båddåb i Bella. Det gælder den nye Jeanneau 33i Sun Odyssey Performance. Alex Rasmussen og Michael Mørkøv har netop vundet i Berlin og København. Se dem cykle på Tempo Bådsalgs stand og tal med dem.

 

 

 

Af Troels Lykke |

De danske verdensmestre i parløb, Alex Rasmussen og Michael Mørkøv, fik en perfekt optakt til det københavnske seksdagesløb, de vandt nemlig seksdagsløbet i Berlin. Senere vandt de også i København forleden. I alt har de seks sejre i disse løb.

De to ryttere, der har kontrakt med Bjarne Riis’ Team Saxo Bank, kaster i morgen glans over Både i Bella, når de døber en spritny Jeanneau 33i Sun Odyssey Performance, der er til tur- og kapsejlads. Båden, der har danmarkspremiere, vises frem med højere mast og mere sejlareal end turversionen har.

Hurtige cykelryttere – hurtig båd

Og netop hurtigheden af båden har fået medejer af Tempo Bådsalg A/S, Henrik Jørgensen, til at invitere de to landskendte cykelryttere til deres stand i Centerhallen. De to sportskendisser møder op lørdag 27. februar klokken 14

”Par nr. 7, Alex og Michael, er top aktuelle og de har den hurtighed, som jeg gerne vil forbinde med vores nye Jeanneau 33i Odyssey Performance, der kan sejle stærkt. Og det var oplagt at invitere de to cykelryttere til at døbe båden. Jeg er sikker på at de nok skal få sejlerne til vores stand. Ikke mindst fordi de giver autografer og de vil også cykle ved båden og svare på tekniske spørgsmål til sejlerne,” siger Henrik Jørgensen.

Han håber samtidig at de to cykelryttere tager imod et tilbud om at prøve båden, når det bliver varmere.

”Vi vil invitere dem til en sejltur, jeg håber de får smag for det,” siger Henrik Jørgensen, der i Ishøj har været med til at drive Tempo Bådsalg A/S i 21 år med blandt andet Gert E. Sørensen.

Rabat på 45.400 kr.

Normalpris for franske Jeanneau 33i Sun Odyssey er 908.300 kroner med udstyr, men på udstillingen gives rabat for udstillingsbrug på 45.400, så båden i alt koster 862.900 kr.

Jeanneau-både produceres med effektiv produktion på et af verdens største bådværfter,” siger Henrik Jørgensen.

Bådens fald er i strækfri Dyneema tovværk, mens sejlene er i et triradial cut med sandwichdug af kostbare materialer som mylar og taffeta, noget der øger sejlets formstabilitet.

Performance-udgaven har også justerbart skødepunkt for genua fra cockpit, samt justerbart agterstag og foldepropel, der forhindre friktion under vandet.

Om læ kan der sove op til fem personer i den næsten 10 meter lange båd.

Tempo Bådsalg A/S er blandt de absolut største bådforhandlere herhjemme med et hav af brugte både. Af nye både sælges Jeanneau samt de kendte motorbådsmærker Windy og Fairline.

tempobaadsalg.dk

content-loader
content-loader
content-loader