Gå til hoved-indhold
Fairline Squadron 42 er den mindste båd i det britiske værfts eksklusive Squadron-serie, hvor den største båd er hele 80 fod lang.Kort Nyt
Fairline Squadron 42 er den mindste båd i det britiske værfts eksklusive Squadron-serie, hvor den største båd er 80 fod lang.

Luksus på Både i Bella: Fairline Squadron 42

Tempo Bådsalg viser den britiske Fairline Squadron 42 frem på Både i Bella for første gang. Se hvad man får for 4,5 mio. kroner. Vi kan afsløre at hun kan sejle 30 knob. Video.

Af Troels Lykke |

Den luksuriøse og sporty familiemotorcruiser Fairline Squadron 42 til 4.500.000 kr. bliver en af de største oplevelser på Både i Bella fra 24. februar.

Topfarten er omkring 30 knob og nyheden byder på en ekstraordinær stor og komfortabel flybridge med fx bar og mini-pantry bag førersædet.  Samtidig har båden et væld af udstyr til komfortabel sejlads.

- Hver eneste båd bliver specialbygget hos Fairline, så ejerne kan få sat deres helt personlige præg på båden. De karakteristiske ydre Squadron-linjer er dog ens, men ellers er en Fairline aldrig bare en masseproduceret båd i luksusklassen.  De første to Fairline Squadron 42 bliver leveret til danske kunder, siger Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg.

Masser af lys

Fairline Squadron 42 udmærker sig også med stærke visuelle detaljer, og et væld af lys i den store komfortable salon, gennem bådens store panoramavinduer. 

Cockpittet er stort og godt beskyttet, med en agtersofa, der nemt kan vendes, så man kan sidde behageligt og nyde udsigten agterud. Det er også nemt at komme omkring på bådens brede sidedæk. Det fortæller Tempo Bådsalg til pressen.

Mindste fra værftet

Fairline Squadron 42 er den mindste båd i det britiske værfts eksklusive Squadron-serie, hvor den største båd er hele 80 fod lang.  Fairline er det tredjestørste værft for lystbåde i England, der har en meget lang og stolt værftshistorie.

Fairline Squadron 42

Længde 12,62 m

Bredde 4,22 m

Dybgang 1,07 m

Deplacement 13.500 kg

Køjer 4-6

Brændstoftank 996 l

Ydelse med:

22 x Volvo Penta D6-370 EVC Shaft Diesel: 28 knots

2 x Caterpillar C7-460 ACERT Shaft Diesel : 31 knots

2 x Volvo Penta D6-435 EVC Shaft Diesel : 30 knots

content-loader
content-loader
content-loader