Gå til hoved-indhold
Det er timerne på vandet der tæller. Det gør Contenderne noget ved i weekenden.Diverse
Det er timerne på vandet der tæller. Det gør Contenderne noget ved i weekenden.

20 Contendere til træning i Hellerup

Contenderne holder efterårs-træningssamling i Hellerup 30.-31. oktober med 20 joller, flest fra Danmark, men også med sejlere fra Sverige og Tyskland. Se video med Søren Andreasen.

Af katrine bertelsen |

Henning Wermuth, formand Dansk Contender Klub skriver:

Klassen har fået Jacob Holst til at stå for træningen, og jollerne vil være på vandet fra lørdag kl. 10. Lørdag aften afholder klassen sin generalforsamling i Hellerup Sejlklubs lokaler.

Træningen afholdes under mottoet: Med sammenhold bliver vi alle bedre. Ud over Jacob´s træning vil de garvede i klassen videregive deres viden til de mange nye, som er kommet til i løbet af de senere år.

Dette har vore naboer i Sverige og Tyskland også fået øjnene op for, derfor rejser de gerne langt for at deltage i disse træningssamlinger.

Hellerup Sejlklub skal have kæmpetak for lån af grej og lokaler.

Træning gi’r medaljer

Klassen har igennem de sidste fem år afholdt 1-2 træningssamlinger hvert år, hvilket har været medvirkende til, at der til to af de seneste tre VM´er har været en dansker på 3. pladsen, og i år blev Bjarke Johnsen nummer to til EM.

Til Kielerugen i år, var alle tre på sejrspodiet danskere. Her havde de danske sejlere valgt at skillinge sammen, så der kunne komme en klassetræner med til Kiel, hvilket må siges at give pote.

Indehaver af ti klassemesterskaber

Der er efterhånden så stor jævnbyrdighed i klassen herhjemme, at de fire sejladser der blev afviklet til årets klassemesterskab, blev vundet af fire forskellige sejlere. Søren Andreasen er dog altid stabil i toppen og vandt stævnet med 1,2,2,2. Dette blev hans 10. klassemesterskab.

Efterårstræningen skulle gerne give sejlerne noget med hjem, som de kan øve sig med i løbet af vinteren. Der er planlagt to forårstræninger i april-maj, formentligt i Århus og Hellerup, men Roskilde kan også være en mulighed, da der er ved at være en fleet her også.

Medaljehåb til VM i Weymouth i 2011

Målet er, at der til næste års VM i Weymouth, England står en dansker på det øverste trin af sejrpodiet. Der er allerede 15 danskere, der har giver udtryk for, at de agter at deltage i VM i England i 2011.  Der forventes op mod 150 deltagere til stævnet, der afholdes i de faciliteter, der er bygget til OL i 2012.

Følg med i Contenderklassen her: www.contender.dk

content-loader
content-loader
content-loader