Gå til hoved-indhold
Efter en lørdag formiddag med springende vind, kom der gang i sejladserne ud på eftermiddagen. Foto: Katrine BertelsenKapsejlads
Efter en lørdag formiddag med springende vind, kom der gang i sejladserne ud på eftermiddagen. Foto: Katrine Bertelsen

Tyskerne styrer X-99 DM i Skovshoved

Den flerdobbelte verdensmester Christian Soyka er efter fire sejladser i front ved DM blandt 21 både, hvor kun 12 danske både stiller op. Bo Selko savnes.

Af Troels Lykke |

"Det er måske lige lidt få danske X-99ere, der stiller op til DM i år, vi er kun 12 danske både, men svenskere og tyskere har fundet herop," siger Ulf Ingerslev til minbaad.dk i aftes efter han havde været til festmiddag i Skovshoved og KDY sejlklubs nye klubhus.

Det er som forventet tyskeren Christian Soyka, der styrer begivenhederne i front efter fire sejladser lørdag, fredag blev slet ikke sejlet, da vinden udeblev.

Næstbedste dansker er Smedegaard fra Kastrup. Der sejles videre i dag, hvor også X-79ere og Drager sejler på Skovshoved Havn.

Desværre sejler den skrappe Bo Selko ikke med ved X-99 DM, han er ellers manden, der kunne true Christian Soyka, man sejlmageren Selko er ved at flytte i nyt hus, erfarer minbaad.dk

Dragerne holder til i den anden del af det nye klubhus. I Drageklassen venter vi med spænding på om Frank Berg genvinder sit DM for 7. eller 8. gang.

www.x99.dk

content-loader
content-loader
content-loader