Gå til hoved-indhold
Sejladsudsigten er ikke særlig printvenlig, men det arbejdes der på.Sejlklubber
Sejladsudsigten er ikke særlig printvenlig, men det arbejdes der på.

Service fra Farvandsvæsenet

Farvandsvæsenet arbejder løbende på at gøre sejladsudsigterne mere og mere detaljerede. Udover den service du kan få på nettet, kan du også få informationer på sms.

Af katrine bertelsen |

Farvandsvæsenet arbejder hele tiden på at forbedre sejladsudsigterne. Senest er områderne Storebælt og Øresund blevet mere detaljerede, og Farvandsvæsenet arbejder i øjeblikket på at få Sydlige Kattegat udvidet med Roskilde Fjord.

Området syd for Køge bugt er næste etape, og forventes at ligge klar om nogle få uger.

Niels Holt fra Farvandsvæsenet fortæller, at der også arbejdes på at få en mere printvenlig udgave.

SMS-service 

Du kan sende en sms til Farvandsvæsenet og få detaljerede prognoser for udvalgte områder. SMS-servicen giver dig information om prognoser for strøm, bølger og vind eller de seneste målinger af strøm, temperatur og vandstand. Du kan også få aktuelle advarsler, farvandsefterretninger inkl. skydeøvelser i dag og i morgen.

Få sejladsudsigter på klubbens hjemmeside

Du kan indlejre (embedde) de nyeste prognoser for vind, strøm, bølger, vandtemperatur og saltholdighed på din egen hjemmeside.

Du vælger selv, hvilket område du vil vise på din sejladsudsigt, og hvilke prognoser den skal vise.

Det er meget enkelt at få adgang til sejladsudsigten fra din hjemmeside. Det eneste, du skal gøre, er at følge Farvandvæsenets guide, som hjælper dig igennem din opsætning af sejladsudsigten.

Når du har fulgt guiden og sat din egen personlige sejladsudsigt op, får du en html-kode, som du blot skal kopiere over på din egen hjemmeside.

Visning af målinger

Du kan også få vist målinger på din hjemmeside.

Grafisk

Du får målinger fra de sidste 24 timer og prognoser for de næste 48 timer for strøm, vandstand og temperatur fra et valgt område. Visningen kan justeres med hensyn til størrelse, farver, tidsperioder mv.

Speedometer

Du får de nyeste målinger eller minimum- og maksimumværdier for prognoser for de næste 6-48 timer for strøm, vandstand og temperatur fra en valgt lokation.

Visningen kan justeres med hensyn til udseende, størrelse, farver, tidsperioder mv.

Links:

Farvandsvæsenets embedservice: frv.dk/Sejladsinformation/Sejladsudsigt/Pages/Embed

Farvandsvæsenets sms-service: frv.dk/SEJLADSINFORMATION/SEJLADSUDSIGT/Pages/SMS

 

content-loader
content-loader
content-loader