Gå til hoved-indhold
Peter Westfal har en baggrund i bl.a. Elvström Sails og Nordic Mast. Foto: North SailsKort Nyt
Peter Westfal har en baggrund i bl.a. Elvström Sails og Nordic Mast. Foto: North Sails

North Sails styrker sin salgsafdeling

På grund af øget salgsaktivitet i Jylland og Nordtyskland har North Sails ansat Peter Westfal pr. den 1. maj 2011 som sælger i det pågældende område.

Af katrine bertelsen |

Peter Westfal skal arbejde ud fra sin bopæl i Sønderborg og betjene kunder i primært det sydlige Jylland samt det nordlige Tyskland. Peter vil således komme til at arbejde sammen med North Sails i Allerød og med det tyske North Sails, som har hovedkontor i Hamburg. Det skriver North Sails i en pressemeddelelse.

Peter har stor erfaring fra sine tidligere job som sælger hos Elvström Sails, hvor han bl.a. var ansvarlig for Hallberg Rassy værftet og en række andre professionelle kunder. Derudover samarbejdede Peter med en lang række private kunder i såvel ind- som udland. Før sin tid hos Elvström har han været salgschef hos Nordic Mast og han er en erfaren kapsejler.

”Vi ser rigtigt meget frem til samarbejdet med Peter. Han er den helt rigtige profil for os – god sejler, ved en masse om sejl og sejldug, to-sproget og så i øvrigt en superfyr. Vi må jo nok indrømme, at der nogen gange kan være lidt langt fra Allerød til det sydlige Jylland, så med Peter på plads lokalt, er vi klar til at forsætte den positive udvikling vi har set i området” siger Lars Ive, direktør hos North Sails.

”Jeg glæder mig meget til at komme i gang med jobbet. North Sails er et stærkt brand og jeg ser frem til at komme ud og sælge nogle kvalitetssejl til kunder i mit lokalområde”, siger Peter Westfal.

Peter Westfal  kan kontaktes på peter@dk.northsails.com

North Sails: http://www.dk.northsails.com/

Kilde: Pressemeddelelse, North Sails.

content-loader
content-loader
content-loader