Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Lars Ive har tidligere været direktør for Danboat. Foto: Troels Lykke

Direktør Lars Ive stopper hos North Sails

Nu er medejer af North Sails, Jens Christensen, direktør for over 300 ansatte i Europa og New Zealand. Lars Ive gik selv og søger nu nye udfordringer.

Af Troels Lykke |

Jens Christensen bliver ny direktør for North Sails A/S, der tæller over 300 ansatte i Danmark (40 ansatte), New Zealand, Italien, Spanien, Frankrig, England, Tyskland og Sverige.

Lars Ive, 61 år, nåede at være direktør for North Sails A/S i syv år.

- Lars var med til at samle hele North-gruppen. Det er kedeligt og ærgerligt, at han stopper, han har lagt sin sjæl i det og har været meget kreativ, men nu vil Lars videre og har selv sagt op, siger medejer af North Sails A/S, Henrik Søderlund, i dag til minbaad.dk.

Svenske marked går godt

Om hvordan det går med North Sails for tiden, lyder det fra sejldesigneren:

- Det ku altid være bedre, det er fint, men det er også hårdt. Det kører lidt smult herhjemme, men i Sverige går det fx godt med meget aktivitet, har vi lige oplevet, siger Henrik Søderlund.

Vi har ringet til Lars Ive, men han tog ikke telefonen, måske er han ude og sejle i sin XP38. Vi forventer at få en kommentar senere fra den afgående direktør.

Lars Ive, der nu er i KDYs bestyrelse og tidligere har været formand for Danboat, har tidligere været direktør i blandt andet DSB, Matas og Magasin. Læs mere om Lars Ive på competence.dk

Lars Ive, nr. to fra venstre, er her taktiker på sin egen XP38 under Big Boat i år i Kerteminde.

 

content-loader
content-loader
content-loader