Gå til hoved-indhold
TracTrac er kendt over det meste af sejlerverdenen.Kort Nyt
TracTrac er kendt over det meste af sejlerverdenen.

TracTrac søger datalog/ingeniør

TracTrac vil være verdens bedste til Tracking af sport. Man er godt på vej indenfor sejlsport, men har også ambitioner om at erobre andre markeder. Vil du på det vindende hold, så læs mere.

Af Morten Lorenzen |

De fleste sejlere kender TracTrac som på ganske få år, er blevet den største udbyder af sejlsportstracking i verden. Ambitionerne er høje, og TracTrac vil være de bedste til sportstracking generelt.

TracTrac vil således udvikle sin sejlsportstracking yderligere for at styrke sin position i sejlsport og med udgangspunkt i den stærke position indenfor sejlsport, skal andre markeder erobres i tillæg. 

Til at sikre den fortsatte udvikling af den solide tekniske platform som TracTrac hviler på, søges en Technical Lead, som skal lede og drive den teknologiske udvikling i selskabet. 

Er du interesseret eller kender du nogen der er, så læs mere nedenfor – eller download pdf version af stillingsbeskrivelsen ved at klikke her 

Technology Lead – live GPS-tracking af sport

Passion for sport og innovativ teknologi 

TracTrac vil være verdens førende på GPS-baseret live tracking af sport, og vi søger en selvstarter med stærke faglige kompetencer til at lede og drive vores teknologiske udvikling og drift. 

Virksomheden

TracTrac blev grundlagt i 2005 og er i overgangen mellem iværksætter- og etableret virksomhed. Fundamentet for TracTrac’s succes er en unik og avanceret live-tracking-teknologi, der muliggør kompliceret realtidsanalyse af trackingdata og formidling af disse til tusindvis af samtidige brugere. Dette foregår på vores webplatform, smart phones og sammen med vores partnere som 3D-animation til TV. 

Vi oplever en stigende efterspørgsel med krav til en tilsvarende skalering af teknologi og forretning. 

Jobbet

Vi søger et Technology Lead med stærke iværksættergener til at indgå i vores lille kerneteam i en fælles ambition om at løfte TracTrac til stjernerne. 

Dine personlige egenskaber, motivation og drive er derfor ligeså vigtige som de faglige kvalifikationer.

Vi tilbyder dig et spændende, varieret og dynamisk arbejde, hvor du vil spille en helt central rolle i en opstartsvirksomhed. Du vil derfor have stor frihed og mulighed for at påvirke produktet og den unikke teknologi, som er grundlaget for TracTrac’s succes. 

Arbejdet vil indeholde både udviklings- og driftsopgaver, og du skal tænde på at tage ansvaret for disse opgaver i en kombination af egenindsats og bidrag fra interne og eksterne ressourcer. TracTrac baserer sig på mange forskellige teknologier og anvendelser, som vi ser frem til at du kaster dig over med appetit. 

Til dagligt er der stor fleksibilitet i, hvordan arbejdstiden administreres. Da TracTrac’s primære produkt er live-tracking af sportsarrangementer over hele verden, kan arbejde i weekender og på skæve tidspunkter forekomme, ligesom der kan være ekstra arbejdsbelastning op til særlige events. 

Opgaver i udlandet i forbindelse med events kan forekomme. Vi arbejder tiltider med leveringer op til specifikke events, og det er derfor vigtigt, at du trives i en hektisk hverdag og har en sikker hånd i styring af projekter med en skarp deadline. 

TracTrac er pionér indenfor live-tracking af sport med særlig fokus på sejlsport. Vi har leveret tracking fra førende sportsarrangementer i 10 forskellige sportsgrene på 5 forskellige kontinenter, og har ambitioner om på kort tid at mangedoble vores aktiviter og etablere os som verdens førende leverandør af live tracking. 

TracTrac vil, ved din ansættelse, med dig have 3 ansatte på fuld tid (hvoraf 2 på kontoret i Lyngby) samt et antal deltidsmedarbejdere og eksterne konsulenter tilknyttet. 

Dit arbejdssted vil være vores kontor på Scion-DTU i Lyngby. 

Faglige kvalifikationer

Dine ansvarsområder vil være udvikling af TracTrac’s server-systemer, med fokus på realtidsbehandling af positions-data mv., med henblik på at forstå og formidle hvad der foregår i forskellige sportsgrene samt systemdrift.

Løsningerne bliver skabt i et tæt samarbejde med dine TracTrac-kolleger og med inddragelse af kunder og brugere. Vi forventer derfor, at du har dyb datalogisk-matematisk kompetence, gode samarbejdsevner og evnen til at se et produkt fra slutbrugerens side. 

Teknisk set har du indgående kendskab til: 

  • Kendskab til en bred vifte af programmeringssprog særligt objekt-orienterede sprog som Java/C#.
  • Design patterns, avancerede algoritmer og kompleksitets-analyser.
  • Databasesystemer Open Source Miljø (ikke Oracle, DB2 etc)
  • Unit testing 

Derudover vil det være en fordel med kendskab til: 

  • Matematik, geometri, kort og kort-projektioner.
  • Webapplikationer og internet-teknologier som TCP og UDP.
  • Udvikling af mobile apps
  • Linux-administration

Vi forestiller os at du har en relevant kandidatgrad som ingeniør eller datalog med et højt fagligt niveau, samt at du har 1-5 års arbejdserfaring. Kendskab til og passion for sport er en klar fordel. 

Løn

Fast grundløn plus incitamentsbaseret aflønning efter aftale og kvalifikationer. 

Tiltrædelse

1. december 

Mere information

For flere oplysninger kontakt Chris Terkelsen, 4693 7190, info@tractrac.dk 

Ansøgning / frist

Venligst send din ansøgning og CV inden 15. oktober til Chris Terkelsen: info@tractrac.dk                            

content-loader
content-loader
content-loader