Gå til hoved-indhold
Familien Kjær er på udkig efter en lidt større båd med moderne bekvemmeligheder, som fx denne Hallberg-Rassy. Foto: hallberg-rassy.comKort Nyt
Familien Kjær er på udkig efter en lidt større båd med moderne bekvemmeligheder, som fx denne Hallberg-Rassy. Foto: hallberg-rassy.com

Familie på tre søger halvpart i kølbåd

Rona Kjær, mand og barn, er netop hjemkommet fra 16 år i udlandet. De er sultne for at komme ud at sejle, og søger nu med lys og lygte efter en halvpart i en kølbåd.

Af katrine bertelsen |

Rona Kjær skiver til minbaad.dk

Vi er tre, der er ved at være desperate for at komme ud at sejle. Min mand har Yachtskipper af tredje grad, jeg har duelighedstegn, og vores søn på Oscar på 12 år er minimatros! Rona er 52 år og hendes mand Torben er 62.

Vi har tidligere haft en 42 fods Phantom, men efter vi har boet 16 år i udlandet har vi de sidste tre år lejet en båd i kortere perioder i skoleferien. Men vi vil have mere...

Vores drømme kan spænde vidt: Fra 36 til 40 fod. Alder er underordnet og så alligevel ikke, for vi vil gerne have varme og toilet, og meget gerne bad.

Det skal være en sejlbåd, som gerne må ligge fra Rungsted havn og nordpå op til Gilleleje. Vi kunne godt søge bredere på Sjælland men det mest praktiske, når vi skal hjælpes med arbejdet, er jo at den ligger i rimelig køreafstand fra os der bor i Ålsgårde.

Vi forestiller os, at vi deler arbejde og udgifter det første år så vi kan se hinanden an. Og går det godt, kan vi gå på halvpart i båden. Vi er åbne for forhandling.

Er du interesseret i tale med Rona, Torben og Oscar, kan de kontaktes på:

E-mail: rona@fam-kjaer.eu

Telefon: +45 81 71 08 71

content-loader
content-loader
content-loader