Gå til hoved-indhold
Har du lyst til at tjene lidt ekstra på at leje din båd ud. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Har du lyst til at tjene lidt ekstra på at leje din båd ud. Foto: Troels Lykke

Tjen penge på din båd - lej den ud

På trods af det svigtende sommervejr har Scancharter haft stor succes med bådudlejning i Danmark. Derfor søges flere nyere både til udlejning i Danmark i 2012.

Af Troels Lykke |

Mange bådejere bruger kun deres båd i en brøkdel af den tid, som den ligger i vandet.

Samtidig har ferieappetitten hos mange sejlere, der ikke selv ejer deres egen båd, aldrig været større. Scancharter, der er en del af Sunway Seatravel, søger derfor flere nyere både i Danmark til udlejning.

Direktør Mads Christiansen siger:

”Vi ved jo, at der i årene inden krisen blev solgt rigtig mange både. Vi har samtidig mange forespørgsler fra kunder i både Danmark og udlandet, der meget gerne vil leje nyere både i Danmark. Vi ser derfor frem til, at kunne tilbyde bådejere i Danmark, at de kan få et tilskud til at holde båd for, ved at leje den ud”.

Scancharter er brobyggere mellem moderne sejlere

”Når vi ser på de nye sejlere der sejler i dag, ser billedet markant anderledes ud i forhold til dem vi kendte for ganske få år siden. Dengang var man sejler i alle døgnets 24 timer. I dag vil man som sejler også gerne alt muligt andet.  Derfor bliver lystbåde i dag heller ikke brugt nær så meget, som de gjorde tidligere” siger Mads Christiansen.

”Vi glæder os derfor over, at vi kan hjælpe både bådejere og ikke-bådejere. Bådejerne får med lejeindtægten plads i økonomien til at foretage sig andet end blot at sejle rundt i Danmark hver weekend og ferie, samtidig med at den dårlige samvittighed, over at man ikke bruger båden nok, forsvinder.

Derudover hjælper vi de sejlere, der har valgt ikke at købe deres egen båd, med at komme på vandet og få del i sejlerlivets glæder.

Sæsonen 2012 er allerede god i gang

Scancharter har næsten 20 års erfaring med udlejning af sejlbåde til Danmark og udlandet, og ser derfor frem til at rådgive bådejere omkring lige netop, hvordan de ønsker deres båd udlejet.

Nogle stiller båden til rådighed for udlejning hele sæsonen, mens andre primært ønsker at udleje båden i de perioder, hvor de ikke selv bruger den. Der er plads til alle, og med Scancharters store erfaring kan firmaet rådgive bådejerne, så de får den optimale løsning for lige netop dem.

Firmaet har allerede lavet de første bookinger for 2012, og det er derfor vigtig at bådejere, der overvejer at udleje deres båd i den kommende sæson, kontakter Scancharter snarest muligt.

Hvis der er nogle der vil vide mere, så kan man kontakte Niels Kjeldsen hos Scancharter på tlf. 3916 3348

Læs også mere på: www.scancharter.com

content-loader
content-loader
content-loader