Gå til hoved-indhold
Claus V fik vendt op og ned på butik og lager. Butikken holder åben, men med begrænset varesortiment. Foto: Bo EbsenUdstyr
Claus V fik vendt op og ned på butik og lager. Butikken holder åben, men med begrænset varesortiment. Foto: Bo Ebsen

Slemme vandskader hos Claus V og W3

Weekendens voldsomme skybrud over hovedstaden satte Vordingborggade på Østerbro i København under vand. Gadens to bådudstyrsforretninger, Claus V og W3 har fået slemme vandskader.

Af katrine bertelsen |

Jeanette fra Claus V fortæller, at hele butikken sejler og vandet i kælderen står så højt, at der kun er 30 cm til loftet.

”Vi har ikke noget overblik endnu,” siger Jeanette ”og det er fuldstændig uoverskueligt.”

Lørdag aften tog Bjørn Westergaard til Østerbro for at se, hvor slemt det stod til.

”Der stod 30 cm vand på Strandboulevarden, men vores butik klarede den så nogenlunde. Jeg stod med en kost og fejede vandet ud af butikken. Men der står en meter vand i kælderen, og der er kun en lille pumpe. Så det kommer nok til at tage lang tid at få den tømt, så vi kan få et indtryk af skaderne.”

Men hvor W3 ligger i en høj stue, ligger Claus V under gadeniveau.

Bjørn Westergaard siger.

”Der sejlede en gummibåd rundt i Claus Vs butik, de selvoppustelige redningsveste flød rundt i oppustet tilstand, og der var bare så meget vand.”

Jeanette fra Claus V lød temmelig fortvivlet, da minbaad.dk talte med hende.

”Vi har ikke kunnet få fat i vores forsikringsselskab endnu, og det hele er bare dækket af vand. Vi ved ikke hvad vi gør lige nu.”

Claus V har tidligere talt om at flytte butikken, da de ikke har plads nok. Jeanette siger ”når vi har fået et overblik over skaderne, kommer det da med i vores overvejelser.

Bjørn fra W3 siger, at de holder vandskade udsalg, når butikken er tørlagt, men hvad der sker hos Claus V, ved de ikke engang selv endnu. Det tjekker vi op på, når der er kommet lidt styr på tingene.

Foto: Bo Ebsen

content-loader
content-loader
content-loader