Gå til hoved-indhold
Der bliver ikke Claus V forretning på denne adress mere, hvor der blev ødelagt for mio. af kroner. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Der bliver ikke Claus V forretning på denne adress mere, hvor der blev ødelagt for mio. af kroner. Foto: Troels Lykke

Claus V åbner først til foråret efter vandskade

Ovenpå sommerens heftige regnskyl over København – og i særdeleshed over Østerbro – leder Claus V nu efter nye lokaler i samme område. Skader for omkring 5 mio. kr. Interview.

Af Troels Lykke og katrine bertelsen |

Butikken i Vordingborggade er skrællet for alt, undtagen de bærende bjælker. Tidshorisonten siger 4-6 mdr. før lokalerne står klar, og det kan Claus V ikke vente på, og ønsker heller ikke at komme tilbage dertil.
Jeanett Mac Holst, ansat i Claus V på 10. år, siger til minbaad.dk.

”Vi har været glade for at være i Vordingborggade, men vi har manglet plads i mange år, og vi vil helst have nye og større lokaler, der ikke ligger under gadeniveau”.

Jeanett er først nu ved at komme sig over chokket, som den totale oversvømmelse af den 105 år gamle butik medførte.

”Jeg har ligesom gået rundt i en osteklokke siden det skete. Det var først da Tim, (chefen Tim Refesgaard, red.) inviterede alle os ansatte til en grillaften, og forklarede hvad der nu skulle ske, at jeg vågnede af choktilstanden.”

Ikke noget vandskadesalg

Jeanett var nede og kigge på ødelæggelserne otte dage efter, at vandmasserne lagde butikken øde. Hun vurderer, at chancerne for, at der kommer et vandskade-udsalg er små.

”Der lugtede allerede af skimmelsvamp og mug. Jeg tror ikke på, at varerne kan sælges i den tilstand. Slet ikke sejlertøj.”

Vandskaderne på butik og lager løber op i flere millioner. Forsikringsselskabet ryddede hele molevitten i containere over en weekend, 14 dage efter skybruddet.

”Vi ved ikke ret meget om varernes tilstand, forsikringen fortæller os ikke noget, og vi ved ikke hvor containerne står”, fortæller Jeanett.

Bo Ebsen, der fornylig har arbejdet i forretningen fortæller til minbaad.dk, at der mindst er tale om skader for 5 mio. kroner.

"Det er mit gæt," siger han.

Ingen kælder igen

Lige er Claus V på jagt efter nye lokaler, og gerne på Østerbro i København.

”Vi skal i alt fald ikke have lagerlokaler i en kælder, det er vi allergiske overfor”, slutter Jeanett, der ikke ønsker at opleve vand i kælderen igen.

Den nye butik skulle gerne stå klar til sæsonstart i 2012, men det er ikke så let at finde egnede lokaler.

"Der er 65.000 varenumre som først skal sættes i system," siger Bo Ebsen, der nu står uden arbejde.

En 20 fods container skal tørre stedet ud, hvor Claus V boede til leje, hvor der var vand i kælderen under den lavt placeret forretning.

Når Claus V åbner igen bliver det uden en stor kælder. Læs om Claus V: http://shop.cvh.dk/

Øvrige bådudstyrsforretninger i hovedstadsområdet:

Tempo Bådudstyr i Greve: tempobaadudstyr.dk

Nordbjærgs Bådeværft på Skovshoved Havn: www.nordbjerg.dk

Hellers på Amager: www.hellers.dk

W3 på Vordingborggade www.w3.dk

 

content-loader
content-loader
content-loader