Gå til hoved-indhold
Andreas Krabbe Christensen (billedet) og Emil Beckett Kolko er for nylig begge rykket op som A-optimister. Foto: helleruptuborgcup.dkDiverse
Andreas Krabbe Christensen (billedet) og Emil Beckett Kolko er for nylig begge rykket op som A-optimister. Foto: helleruptuborgcup.dk

Pengegaver til Hellerup sejlere

Den traditionsrige Hellerup/Tuborg Cup har i år 25 års jubilæum. Det kom i år fem lovende unge Hellerupsejlere til gode, med kontante legater.

Af katrine bertelsen |

Hellerup Tuborg Cup har, i forbindelse med sejladsen i weekenden uddelt legater til fem lovende personer, med tilknytning til Hellerup Sejlklub.

Legatmodtagere 2011

  • Emil Beckett Kolko, Optimist
  • Andreas Krabbe Christensen, Optimist
  • Niels Joachim Gormsen, 49ér
  • Anders Thomsen, 49ér
  • Marie Louise Svendsen, Træner

Troels Wester Fischer, baneleder og næstformand i foreningen skriver:

Da vi – i foreningen har virket i nu 25 år – blev der i år plads til uddeling af lidt mere end vi plejer. Begundelsen for, at de nedenstående har modtaget legater i år er, at de hver især har opnået bemærkelsesværdige resultater på deres respektive område, og at foreningen Hellerup Tuborg Cup, gennem sin legatuddeling, kan være med til at støtte unge lovende talenter eller trænere, for derigennem at få markeret Hellerup endnu mere tydeligt på kapsejladsbanerne rundt omkring i landet. Legaterne var på 2500 kr til hver.

Foreningen Hellerup-Tuborg Cup har siden 1986 hvert år arrangeret konkurrencesejladsen med samme navn.

Foreningens formål er at øge interessen for sejlsport, og holde uformelle arrangementer, hvor alle er glade.

Dagen igennem er der omkring 300 tilskuere på havnen, hvor der er servering, musik og et lotteri, hvis overskud går til unge, lovende talenter.

Hellerup Tuborg Cup blev i år vundet af Otto, en Yngling fra Hellerup Sejlklub, L23 – Lommelærken – kom ind på en 2.plads og Bang, en svensk Arcona 460, på tredjepladsen.

Læs mere på:www.helleruptuborgcup.dk

Anders Thomsen og Niels Joachim Gormsen er en lovende 49er besætning.

content-loader
content-loader
content-loader