Gå til hoved-indhold
På trods af modstrøm, gik begge starter onsdag uden lyde. Foto: Jacob MichelsenKapsejlads
På trods af modstrøm, gik begge starter onsdag uden lyde. Foto: Jacob Michelsen

J80 VM – to sejladser onsdag

Det lykkedes at gennemføre to sejladser onsdag til VM for J80, på trods af meget svag vind og modstrøm. Minbaad.dk havde en glad baneleder i telefonen.

Af katrine bertelsen |

Det var en tilfreds baneleder Christian Lerche, vi havde i telefonen onsdag aften.

”Vi fik gennemført to sejladser i dag, efter en lang udsættelse på land,” siger en glad Christian Lerche, "og vi klarede det hele med signalflag ”P”, der var ingen tyvstarter i anden sejlads onsdag.”

Efter at have døjet med en lang udsættelse, kunne sejlerne gå på banen i en vind der nærmede sig 6 m/s, og første start onsdag gik kl. ca. 14.40

Christian Lerche fortæller, at takket være en temmelig hård modstrøm på startlinjen, gik anden start uden tyvstarter, hvilket må ses som lidt af en sensation, i betragtning af den lange startlinje og de mange deltagere.

Efter fem sejladser er det stadig amerikaneren Glenn Darden der ligger nummer et med 34 point, og svenskeren Ingemar Sundstedt på en andenplads med blot et point til forskel.

Jesper Kragh Jespersen fra Solbjerg Søsport ligger på en 10. plads, mens Thomas Klok fra KDY ligger nummer 14.

De to danske pigehold er faldet langt ned ad listen, efter dagens sejladser. Helle Ørum og besætning i DEN 1181 kan derfor besætte en 39. plads og Gritt Bjørnshave i DEN 1176 ligger på en 46. plads.

Kom så, piger! I kan jo godt.

content-loader
content-loader
content-loader