Gå til hoved-indhold
KDYs havjagt på Øresund, duk hovedet udfor Tuborg Havn.Sejlklubber
KDYs havjagt på Øresund, duk hovedet udfor Tuborg Havn.

KDYs nye havjagt-afdeling vakler alligevel

Vi kommer nu til at have en aktiv havjagt afdeling, som en del af KDY. Det skrev KDY i fredags på deres hjemmeside.

Af Troels Lykke |

KDY har startet en ny ”afdeling” op i klubben, på foranledning af forespørgsler fra mange af vores medlemmer, samt input fra medlemsundersøgelsen. Det skriver kdy.dk

Vi kommer nu til at have en aktiv hav-jagt afdeling som en del af KDY, og medlemmerne af havjagt udvalget vil blive annonceret i den nærmeste fremtid.

Der kan blive mange smukke stunder for vores nye afdeling.

Initiativet er startet af adskellige medlemmer der har en stor passion for jagt, og der gerne ville kombinere dette med deres store passion for at komme på vandet.

Passer godt med kongehuset

”Dette er jo et tiltag vi har fundet ud af passer rigtigt godt til mange af vores medlemmer der er aktive jægere. Også vores tætte relationer til kongehuset og deres kongelige højheders interesse for jagt lægger op til sådan et initiativ” udtaler formand Kim Andersen.

”Vi har også fundet ud af at mange af vores motorbåds ejere er meget interesseret i at deltage og gerne inviterer sejlbåds medlemmer med ud, så de kan få bedre skyde muligheder, fri for vanter, master og anden rig som typisk findes på sejlbådene. Det er noget vi tror kan bygge bro mellem motorbåds medlemmerne og sejlerne.

At det også giver vores medlemmer en mulighed for at komme på havet udenfor den traditionelle sejlsæson, gør at vores aktivitets niveau øges i ydre perioderne” slutter formanden.

Læs mere om intitiativet her der måske alligevel ikke bliver til noget.

content-loader
content-loader
content-loader