Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Der sejles DS 37 til KDYs VIP-sejladser.

KDY søger medarbejder

Kongelig Dansk Yachtklub søger sælger til VIP-sejladser. KDY har i en årrække udbudt VIP-sejladser i Royal Sailing Academy, fortæller direktør Anders Kristensen.

Af Troels Lykke |

KDY har gennem en årrække med stor succes udbudt VIP sejladser og arrangementer i forbindelse med RSA (Royal Sailing Academy).

Arrangementerne er blevet afviklet for en bred vifte af virksomheder, institutioner og netværk.

De har fungeret både som interne virksomhedsarrangementer, hvor der er sket teambuilding mellem medarbejdere og som arrangementer, hvor virksomheder inviterer kunder på en ekstraordinær oplevelse.

Vi søger nu en sælger, der skal bidrage til endnu mere aktivitet på disse områder, skriver kdy.dk

Dine primære arbejdsopgaver vil være

Udarbejde koncepter og tilbudsmateriale
Forhandle og gennemføre salg af arrangementer
Planlægning og gennemførelser af arrangementer
Du vil i det daglige referere til lederen af RSA og indgå i akademiets ledergruppe.

Du vil få budget- og resultatansvaret for de eksisterende kunder samt opdyrkning af nye potentielle kunder.

Du har gerne nogle års salgserfaring fra B2B markedet, og har du arbejdet med lignende koncepter, er det en fordel.

Du har ligeledes gerne erfaring med relationssalg og fremstår personligt med en naturlig og stærk gennemslagskraft. Ligeledes besidder du det drive og vinderinstinkt, der skal til for at være en succesrig sælger.

Det er naturligvis et krav at du kan sejle, og gennem din adfærd ombord kan sikre vore både vores nuværende og fremtidige kunder en god oplevelse.

Du anvender it-værktøjer på et godt brugerniveau i din dagligdag, men vi har ikke umiddelbare forventninger til din uddannelse.

Du tilbydes et job i en travl og ambitiøs sejlklub med præcise og høje ambitioner for såvel klubben og dens rolle i dansk sejlsport.

Med afsæt i dit kontor i Skovshoved vil du indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer, der sidder fordelt på tre havne i Rungsted, Skovshoved og Tuborg.

Åbent og ligefrem

Miljøet i Kongelig Dansk Yachtklub er åbent og ligefremt, og de centrale værdier i hverdagen er ansvarlighed, vedholdenhed og kvalitet præget af både frivillige og ansatte. Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. 

Vi skal have din ansøgning senest 5. oktober 2011 og afholder samtaler onsdag den 12. oktober. Tiltrædelse hurtigst muligt

Finder du jobbet interessant, kan du kontakte Ann-Marie Mohr, Leder af RSA på tlf. 2964 9113 eller Anders Kristensen Adm. direktør KDY på tlf. 3314 8787 for nærmer information.

Kongelig Dansk Yachtklub er landet største sejlklub med 2300 medlemmer. RSA er kernen i uddannelse af sejlere fra ungdom til senior. RSA råder over 6 J-80er, 6 DS 37 samt to Farr 40, som alle indgår i vores VIP sejlads udbud.

Kilde: www.kdy.dk

content-loader
content-loader
content-loader